Η Lily Collins παντρεύτηκε και το παραμυθένιο νυφικό της είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει τελευταία

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Emily In Paris», Lily Collins, έκανε έναν παραμυθένιο γάμο στη φύση.

Elle 08 Σεπ. 21
Η Lily Collins παντρεύτηκε και το παραμυθένιο νυφικό της είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει τελευταία
Cover photo: @lilyjcollins

Η Lily Collins φαίνεται πως διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς το περασμένο Σάββατο παντρεύτηκε με τον επί χρόνια σύντροφό της και σκηνοθέτη, Charlie McDowell, στο Dunton Hot Springs , στο Κολοράντο. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου κάτω από άκρα μυστικότητα αφού μέχρι να δημοσιεύσει η γνωστή ηθοποιός στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την ρομαντική τελετή δεν γνώριζε κανένας απολύτως τίποτα. Τα στιγμιότυπα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας απεικονίζουν ένα παραμυθένιο γάμο και τα πρόσωπα της ηθοποιού και του σκηνοθέτη λάμπουν από ευτυχία, όπως ήταν αναμενόμενο.

Lily Collins

Photo credit: @lilyjcollins

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Emily In Paris επέλεξε να φορέσει ένα νυφικό από τον οίκο Ralph Lauren, το οποίο ήταν σε στενή γραμμή, είχε μακριά ούρα και μανίκια και αναδεικνύει άψογα την σιλουέτα και την φινετσάτη αισθητική της. Μάλιστα, η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά ήταν η εντυπωσιακή δαντελένια κάπα που φόρεσε αντί για πέπλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

To beauty look της ηθοποιού ήταν εξίσου ρομαντικό. Η Lily Collins είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα κλασικό σινιόν κότσο με χωρίστρα στη μέση, ενώ το μακιγιάζ της ήταν απλό και σε φυσικούς τόνους, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

«Ποτέ δεν ήθελα να ανήκω σε ανήκω σε κάποιον περισσότερο από ό,τι σε σένα και τώρα γίνομαι γυναίκα σου. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2021 γίναμε και επίσημα ένα για πάντα. Σε αγαπώ απέραντα @charliemcdowell», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε η ηθοποιός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον περασμένο Σεπτέμβρη αφού ο σκηνοθέτης κατά την διάρκεια της καραντίνας της είχε ζητήσει από την αγαπημένη του να γίνει γυναίκα του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT