Taylor Swift: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα

Η τραγουδίστρια Taylor Swift έφερε τα πάνω-κάτω στην κινηματογραφική σκηνή, όταν ανακοινώθηκε πως υθα συμμετάσχει σε μια ταινία. Η νέα της προσπάθεια αυτή δε θα μπορούσε να έχει καλύτερη υποστήριξη απο ηθοποιούς όπως η Margot Robbie και η Anya Taylor Joy.

Elle 03 Ιουν. 21
Taylor Swift: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα
Cover Photo Source: @taylorswift

Η Taylor Swift φαίνεται πως κρύβει περισσότερα απο ένα ταλέντα στην καλλιτεχνική της καριέρα. Η συνεχής επιτυχίες της τα τελευταία χρόνια, στο χώρο της μουσικής δεν την κράτησαν στάσιμη και η ίδια φαίνεται πως θέλει να δοκιμάσει νέα πράγματα.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Variety”, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μόλις εντάχθηκε στο καστ της επερχόμενης ταινίας του David O. Russell – στον οποίο οφείλουμε τις ταινίες “Happiness Therapy” και “Joy” με την Jennifer Lawrence. Αν και προς το παρόν ο τίτλος και η πλοκή αυτής της νέας ταινίας παραμένουν άγνωστα, το καστ δεν θα μπορούσε να είναι πιο δελεαστικό.

Η Taylor Swift θα βρεθεί μαζί με τους Margot Robbie, Christian Bale, Robert De Niro, Rami Malek, Chris Rock και Matthias Schoenaerts. Για να μην αναφέρουμε τον John David Washington και την Anya Taylor-Joy που έφτασαν αντίστοιχα στις οθόνες μας και κέρδισαν μεγάλη δημοφιλία με τις ταινίες “Malcolm & Marie” και “The Lady’s Game”, που προβλήθηκαν στο Netflix. Επομένως, ένα πλήθος εντυπωσιακών ηθοποιών, που τώρα έχει έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη στην ομάδα του.

Taylor Swift

Είναι αυτή η αρχή μιας νέας καριέρας για την Taylor Swift;

Αφού έγραψε ιστορία στα βραβεία Grammy του 2021, έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς τρεις φορές, η Taylor Swift συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις. Ωστόσο, αυτά δεν θα είναι τα πρώτα της βήματα στην κάμερα.

Στο παρελθόν, έχει εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες όπως “Jonas Brothers: The 3D Concert Experience” (2008) και “Hannah Montana, η ταινία” (2009), όπου έπαιξε τον δικό της ρόλο. Όχι μόνο. Ο Taylor εμφανίστηκε επίσης στα romcoms “Valentine’s Day” (2010), “The Giver” (2014) με τη Meryl Streep και πιο πρόσφατα το μουσικό “Cats” (2019) Επιπλέον, δύο ντοκιμαντέρ είναι ήδη αφιερωμένα σε εκείνη: “Miss Americana” στο Netflix και “Folklore: the long pond studio session” στο Disney +. Σίγουρα, η 31χρονη τραγουδίστρια φαίνεται να είναι ασταμάτητη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT