Για την Irina Shayk η λέξη «συνεπιμέλεια» δεν έχει καμία αξία

H Irina Shayk και ο Bradley Cooper μπορεί να μην είναι πλέον ζευγάρι στη ζωή αλλά, η ευτυχία της κόρης τους αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα και των δύο που τους κρατά για πάντα ενωμένους.

Elle 04 Μαρ. 21
Για την Irina Shayk η λέξη «συνεπιμέλεια» δεν έχει καμία αξία

H Irina Shayk και ο Bradley Cooper έκτος από δύο πολύ επιτυχημένοι άνθρωποι ο καθένας στον δικό του πεδίο, αποτελούν και ένα πολύ καλό παράδειγμα γονέων. Οι δύο τους μετά από το 4 χρόνια σχέσης, το 2019 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ως ζευγάρι. Παρόλα αυτά συνεχίζουν να έχουν άψογες σχέσεις μεταξύ τους και παραμένουν ενωμένοι για την μονάκριβη κόρη τους, τη Lea De Seine Cooper. Το supermodel από την Ρωσία, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο ELLE Αμερικής, αναφέρθηκε στην ανατροφή της κόρης τους και εξέφρασε δημόσια την άποψή της για τον όρο «συνεπιμέλεια», τον οποίο απεχθάνεται. «Ποτέ δεν κατάλαβα τη λέξη συνεπιμέλεια. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είναι αξιοσημείωτο γεγονός το να έχεις καλές σχέσεις με τον πατέρα του παιδιού σου για την σωστή ανατροφή του. Όταν είμαι με την κόρη μου, είμαι 100% η μητέρα της, και όταν εκείνη είναι με τον πατέρα της είναι 100% ο μπαμπάς της. Το να είσαι γονιός δεν δέχεται εκπτώσεις», δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά και με αυτό το τρόπο τάχθηκε πλήρως αντίθετη με την χρήση του συγκεκριμένου όρου για την ανατροφή των παιδιών όταν ένα ζευγάρι χωρίζει.

https://www.instagram.com/p/CL7rRp8HIC8/

Η ίδια, μάλιστα, χαρακτήρισε τον πρώην σύντροφό της και πατέρα της κόρης της ως «τον πιο τέλειο μπαμπά». Ωστόσο, εκτός από το συγκεκριμένο μεμονωμένο γεγονός, δεν θέλει γενικά να αναφέρει κάτι παραπάνω για τον ίδιο και την σχέση τους. Τόνισε πως αυτό είναι ένα ζήτημα βαθιά προσωπικό για εκείνη και γι’ αυτό έχει επιλέξει να διατηρεί μια αίσθηση ιδιωτικότητας. «Η σχέση μου στο παρελθόν, είναι κάτι που μου ανήκει και είναι ένα ιδιωτικό θέμα. Είναι απλώς ένα κομμάτι του εσωτερικού μου εαυτού που δεν θέλω να το δωρίσω», είπε χαρακτηριστικά η Irina Shayk και στην συνέχεια θέλησε να αναφερθεί σε όλα όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί στα διάφορα μέσα ενημέρωσης. «Δεν διαβάζω όσα είναι εκεί έξω. Ειλικρινά, είμαι πολύ απασχολημένη με την ανατροφή του παιδιού μου . Αν θέλουν να γράψουν άρθρα για εμένα είναι λογικό , κάνουν τη δουλειά τους» είπε το μοντέλο. «Επικεντρώνομαι στη ζωή μου και στους φίλους μου. Τα υπόλοιπα είναι απλώς θόρυβος» τόνισε η ίδια. Αξίζει να σημειωθεί πως η Irina Shayk περιέγραψε τον Brandley Cooper ως ένα «εκπληκτικό μπαμπά», γεγονός που επιβεβαιώνει πως απόλυτη προτεραιότητα του πρώην ζευγαριού είναι η ευτυχία της μικρής, Lea de Seine Cooper.

https://www.instagram.com/p/CL9jE8Pnn4N/

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Natalia Vodianova: Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ για τη σεξουαλική υγεία των γυναικών

Χρυσές Σφαίρες: Ρεκόρ χαμηλής τηλεθέασης σημείωσαν τα φετινά βραβεία

10+1 δυναμικές celebrities που στηρίζουν έμπρακτα το women empowerment

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT