Βρήκαμε ποιος σχεδιαστής βρίσκεται πίσω από τα bold bikinis των Kardashians και άλλων celebrities

Ο οίκος αυτός προμηθεύει με ρούχα εδώ και καιρό μεγάλο ονόματα οπως η Nicki Minaj, η Kylie Jenner, η Kim Kardashian και η Saweetie.

Elle 18 Ιουλ. 21
Βρήκαμε ποιος σχεδιαστής βρίσκεται πίσω από τα bold bikinis των Kardashians και άλλων celebrities
Cover photo @saweetie

Το 2014, η Nicki Minaj έσπασε το διαδίκτυο με το ατμόσφαιρο μουσικό βίντεο «Anaconda», χορεύοντας μέσα σε ένα κόκκινο δερμάτινο μαγιό από τον τότε ανερχόμενο σχεδιαστή Andru Wallace, ο οποίος βοήθησε στο styling του βίντεο. Σήμερα, το label Haus of PinkLemonaid, που έχει ως έδρα το Los A σύντομα εξυπηρετεί και σχεδιάζει items για πολλούς περισσότερους celebrities όπως η Kylie Jenner, η Saweetie και η Kim Kardashian.

«Όταν είδα την Kim Kardashian να φοράει το μαγιό μου, ήμουν πραγματικά ευγνώμων, γιατί δεν της το δώρισα. Στην πραγματικότητα το αγόρασε από μένα », είπε ο Wallace στο Page Six Style, ο οποίος έβαλε στο Instagram το κίτρινον neon μπικίνι «JAC» (128 $) τον περασμένο Ιούνιο και έκανε tag το brand του.

«Η μεγάλη νίκη για μένα πέρα ​​από την αγορά είναι όταν οι πελάτες μου με κάνουν tag στα social media», παραδέχθηκε ο σχεδιαστής. «Με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζεται η δουλειά μου και όντας ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης… αυτό σημαίνει πολλά περισσότερα για από τα χρήματα. Είναι σαν να μου εκφράζουν το “ευχαριστώ” τους για τη σκληρή δουλειά που έχω κάνει για να δημιουρήσω κάτι για εκείνους» 

Kardashian

H Kylie Jenner ποζάρει για μια καμπάνια του brand της με κορμάκι Haus of PinkLemonaid – Πηγή @kylieskin

To να ντύσεις μια Kardashian όμως, έστω και με ένα μικροσκοπικό bikini, δε συνέβη μέσα σε μια νύχτα. Πριν αρκετά χρόια ο Wallace συνάντησε στην πορεία του έναν στυλίστα ο οποίος δούλευε σε ένα περιοδικό και χρειάστηκε κάποια κορμάκια για μια φωτογράφιση.

«Πήγα σπίτι και έφτιαξα 12 κομμάτια και τα έστειλα», θυμάται ο σχεδιαστής. Τώρα, εκτός από το να πετύχει το όνειρό του να ντύσει το “pop culture icon” Kim Kardashian, τα ρούχα του Wallace έχουν φορεθεί από δεκάδες ακόμη celebrities- και έχουν εμφανιστεί στο τεύχος Sports Illustrated Swimsuit σχεδόν 100 φορές μέχρι σήμερα, σε πολύ γνωστά μοντέλα συμπεριλαμβανομένων των Ashley Graham και Emili Ratajkowski.

Όμως δεν επαναπαύεται. «Στο μέλλον θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τη Rihanna – είναι η καλλιτέχνης που βρίσκεται στη λίστα μου. Και φυσικά η Beyoncé. αυτές είναι στην κορυφή για μένα», είπε ο Wallace. «Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ και με τις δικές τους μάρκες, δηλαδή Haus of PinkLemonaid for Fenty ή το Haus του PinkLemonaid for Ivy Park

Και μιας και αναφερθήκαμε στο ultimate Badgal, τη Rihanna, ο σχεδιαστής Wallace είναι πολύ ενθουσιασμένος για να συνεργαστεί και με τον αγαπημένο της A$AP Rocky, μιας και έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει ανδρικά μαγιό. Όμως. όποιος κι αν φοράει τα ρούχα του, στο τέλος της ημέρας το μόνο που θέλει ο Αφροαμερικανός και Φιλιππινέζος σχεδιαστής είναι οι πελάτες του να νιώθουν sexy και με αυτοπεποίθηση ανεξαρτήτως σωματικού βάρους και σιλουέτας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: