Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Adele (φωτογραφίες)

Η Adele φωτογραφήθηκε στον 5ο αγώνα απο τα Finals του NBA, δίπλα απο τον διάσημο ατζέντη του NBA Rich Paul. Αφού πρόσφατα κατάφερε να πάρει το διαζύγιο απο τον πρώην σύντροφό της, μήπως είναι η στιγμή για ένα νέο φλέρτ στη ζωή της;

Elle 20 Ιουλ. 21
Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Adele (φωτογραφίες)
Cover photo @adele

Φήμες λένε πως η Adele έχει έναν νέο σύντροφο στη ζωή της. Η τραγουδίστρια που έχει κερδίσει αμέτρητα Grammy και ο super-agent Rich Paul φημολογείται πως βγαίνουν αφού κάθισαν μαζό στο Game 5 στα τελικά του NBA το Σάββατο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, οι φήμες αυτές πήραν φωτιά, όταν o δημοσιογράφος, Brian Windhorst  απο το κανάλι ESPN ανέφερε στο podcast σχολιασμού του αγώνα “The Lowe Post”, πως «ο Rich Paul, ατζέντης του LeBron James, ήρθε με την κοπέλα του στον αγώνα, η οποία κάθεται μάλιστα δίπλα στον LeBron. Η κοπέλα του είναι η Adele».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Paul (@richpaul)

H Adele και ο Rich φωτογραφήθηκαν να μιλούν και να γελούν ενώ παρακολουθούσαν τον αγώνα στον οποίο νίκησαν οι Milwaukee Bucks. «Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάνουν μια δημόσια έξοδο μαζί» προσέθεσε ο Windhorst στο podcast «οπότε αυτό θα είναι σε όλα τα site αύριο, ειδικά στη Μεγάλη Βρετανία»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Στην Adele αξίζει ένα νέο ρομάντζο μετά την πολύχρονη ταλαιπωρία που πέρασε για να καταφέρει να πάρει επιτέλους το διαζύγιο απο τον πρώην άντρα της Simon Konechi τον Μάρτιο. Μαζί μοιράζονται ένα γιό, τον 8 ετών Angelo. Μένει μόνο να δούμε αν οι φήμες αληθεύουν για τους δυό τους και να δούμε την Adele ακόμη πιο ευτυχισμένη. Πάντω;, ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό, ο Rich Paul είναι ένας απο τους 39 εκατομμύρια ακόλουθούς της τραγουδίστριας στο Instagram!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT