Η Laetitia Casta είναι έγκυος για 4η φορά

Η Laetitia Casta θα γίνει ξανά μαμά καθώς πολύ σύντομα πρόκειται να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σκηνοθέτη, Louis Garrel.

Elle 03 Φεβ. 21
Η Laetitia Casta είναι έγκυος για 4η φορά

Το 2021 φαίνεται πως θα είναι μια ξεχωριστή χρονιά για την Laetitia Casta αφού όπως έγινε γνωστό το πρώην μοντέλο και ηθοποιός είναι έγκυος για τέταρτη φορά. Την είδηση για το ευχάριστο γεγονός έκανε γνωστή το γαλλικό περιοδικό «Voici». Η Laetitia Casta είναι παντρεμένη από το 2017 με τον σκηνοθέτη, Louis Garrel, και αυτό θα είναι το πρώτο παιδί που θα αποκτήσουν μαζί, καθώς η ίδια είναι μητέρα και άλλων τριών παιδιών από προηγούμενο γάμο της με τον επίσης σκηνοθέτη, Stephane Sednaoui. Ωστόσο και ο Louis Garrel έχει μια κόρη που υιοθέτησε με την τότε σύντροφό του Valeria Bruni-Tedeschi.

Laetitia Casta

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δημοσίευμα του περιοδικού φιλοξενήθηκαν και κάποιες φωτογραφίες της Laetitia Casta που επιβεβαιώνουν την εγκυμοσύνη της. Η μέλλουσα μαμά εμφανίστηκε με ένα ροζ σύνολο όταν πήγε να παρακολουθήσει μια παράσταση της κόρης της, Sahteene, στο Courbevoie Conservatory και η φουσκωμένη της κοιλίτσα είναι αυτή που τράβηξε όλα τα βλέμματα. To ζευγάρι είναι μαζί από το 2015 και μετά από δύο χρόνια ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κορσική κάτω από άκρα μυστικότητα. Τώρα ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού αναμένεται να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑ:

Η Angelina Jolie μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιό της

Παντρεύτηκε η Pamela Anderson για πέμπτη φορά

Kristen Stewart: Η απίστευτη ομοιότητα της με την Πριγκίπισσα Diana

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT