Παντρεύτηκε η Pamela Anderson για πέμπτη φορά

Η Pamela Anderson είναι μια παντρεμένη γυναίκα πλέον! Η εκρηκτική ηθοποιός την παραμονή Χριστουγέννων ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου (για 5η φορά) με τον σωματοφύλακά της, Dan Hayhurst.

Elle 31 Ιαν. 21
Παντρεύτηκε η Pamela Anderson για πέμπτη φορά

Η εντυπωσιακή Pamela Anderson από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στην θρυλική σειρά «Baywatch» κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του απόλυτου blonde girl. Και μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, όμως ακόμα και μέχρι σήμερα η 53άχρονη αποτελεί φαντασίωση για ένα μεγάλο ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού, που θα έκανε τα πάντα για να κατακτήσει μια θέση στην ζωή της. Ωστόσο. όλα δείχνουν ότι ο τυχερός που κέρδισε την καρδιά της τελικά είναι ένας και αυτός είναι  ο σωματοφύλακάς της, Dan Hayhurst.

https://www.instagram.com/p/CGAoYZTHljy/

Το ζευγάρι, όπως έγινε γνωστό,  ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου την παραμονή των Χριστούγεννων. Η τελετή λόγω της πανδημίας έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο σπίτι της ξανθιάς καλλονής στο Βανκούβερ. Η είδηση για το ευχάριστο γεγονός επιβεβαιώθηκε στο E! Νews και  σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους διατηρούσαν δεσμό από το περασμένο Φθινόπωρο. «Η Pamela νιώθει ότι βρίσκεται στο φεγγάρι και αισθάνεται πιο οικεία από ποτέ.», ανέφερε χαρακτηριστικά κοντινή πηγή του ζευγαριού. «Είναι πραγματικά μια μεγάλη στιγμή για την ίδια, έστρεψε στις ρίζες της. Και οι δύο τους κατάγονται από το Βανκούβερ. Μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ του Μαλιμπού και του οικογενειακού σπιτιού της Pamela στο Βανκούβερ. Ο χρόνος της καραντίνας ήταν καθαρτικός και για τους δύο.», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Αυτός ο γάμος είναι ο πέμπτος για την ηθοποιός. Η ίδια, πριν τον Dan Hayhurt είχε πραγματοποιήσει τέσσερις διαφορετικούς γάμους και με τον πρώτο της σύζυγο, Tommy Lee,  έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Brandon Thomas Lee και τον Dylan Jagger Lee.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Kristen Stewart: Η απίστευτη ομοιότητα της με την Πριγκίπισσα Diana

Η Priyanca Chopra μιλά για το έντονο bullying που την στιγμάτισε στην εφηβεία

Gisele Bündchen: Οι ωραιότερες οικογενειακές της στιγμές στο Instagram

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT