Ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο της Mary-Kate Olsen και του Olivier Sarkozy

H Mary-Κate και ο Olivier Sarkozy ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2015.Τα σύννεφα στην σχέση δεν άργησαν και το διαζύγιο φαίνεται να είναι μονόδρομος πλέον για το πρώην ζευγάρι.

Elle 20 Ιαν. 21
Ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο της Mary-Kate Olsen και του Olivier Sarkozy

H Mary-Kate Olsen και ο Olivier Sarkozy έχουν «τραβήξει» διαφορετικούς δρόμους στην ζωή τους πλέον. Μάλιστα, σύμφωνα με το E!NEWS οι διαδικασίες για το διαζύγιο έχουν ήδη προχωρήσει. Οι πρώτες φήμες για τον χωρισμό είχαν κάνει την εμφάνιση τους 8 μήνες πριν. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που ελήφθησαν από την TMZ, ο 34χρονη σχεδιάστρια μόδας υπέγραψε αίτηση για το διαζύγιο με τον 51χρονο τραπεζίτη τον Απρίλιο του 2020. Ωστόσο, η έλευση της πανδημίας φαίνεται να καθυστέρησε τις διαδικασίες και να προκάλεσε ακόμα περισσότερο την ρήξη στις σχέσεις του πρώην ζευγαριού. Η Μary Kate ζήτησε έκτακτη απόφαση για τον τερματισμό του γάμου τους, ισχυριζόμενη ότι ο Olivier διέκοψε τη μίσθωση για το σπίτι τους στην Νέα Υόρκη προκειμένου να αποχωρίσει από αυτό εν μέσω πανδημίας.

Mary-kate

«Είμαι συντετριμμένη που ο σύζυγός μου προσπαθεί να μου στερήσει το σπίτι στο οποίο ζήσαμε μαζί. Και αν το καταφέρει αυτό δεν θα χάσω μόνο το σπίτι μου αλλά υπάρχει το ρίσκο να χάσω και όλη την προσωπική μου περιούσια.», δηλώνει η Mary-Kate σε ένα αντίγραφο της ένορκης δήλωσης που έλαβε το περιοδικό People. Όπως φαίνεται, όμως, το αίτημα της απορρίφθηκε στα μέσα του Μαΐου σύμφωνα με δικαστικό εκπρόσωπο, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά στο Ε!:«Μόνο “ουσιώδεις” καταστάσεις έκτακτης ανάγκης γίνονται δεκτές. Ωστόσο, πρόσφατα , η Mary-Kate μπόρεσε να υποβάλει επίσημα αίτηση διαζυγίου και οι κλήσεις και τα παράπονά της έγιναν δεκτά αφού υποβλήθηκαν σε επεξεργασία από τον υπάλληλο της κομητείας του Μανχάταν. Και ενώ μπορεί, μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο να μην έχει τοποθετηθεί δημόσια για το διαζύγιο, όμως σύμφωνα με κοντινή τους πηγή που μίλησε στο E!NEWS οι δύο τους αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα στην σχέση τουs. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Mary -Kate ήθελε πολύ ένα παιδί , αλλά ο Olivier ήταν αμετακίνητος σε αυτό το ζήτημα. Ο ίδιος ένιωθε ότι έχε κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής του. Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως ήταν η μοναδική διαφωνία που υπήρχε ανάμεσα στην Mary kate και τον Olivier Sarkozy.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Justin Timberlake & Jessica Biel: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά!

Η κόρη της Kate Moss, Lila Grace, δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία για τα γενέθλια της μητέρας της

Η απάντηση της Jennifer Lopez σε follower που την κατηγόρησε ότι έχει κάνει πολλά botox

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT