Justin Timberlake & Jessica Biel: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά!

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία. Οι δύο τους έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους και την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο χαρούμενος πατέρας στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

Elle 18 Ιαν. 21
Justin Timberlake & Jessica Biel: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά!

Ο Justin Timberlake την περασμένη Δευτέρα μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «The Ellen DeGeneres Show» και επιβεβαίωσε ότι η σύζυγός του Jessica Βiel έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους. Έτσι, το λαμπερό ζευγάρι μεγάλωσε την οικογένεια του με τον ερχομό του γιου τους, Phineas. «Είναι υπέροχος και πολύ γλυκός. Κανένας δεν κοιμάται», δήλωσε αστειευόμενος ο διάσημος τραγουδιστής και στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ωστόσο είμαστε ενθουσιασμένοι. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο χαρούμενοι. Νιώθουμε πολύ ευλογημένοι».

https://www.instagram.com/p/B8jj3y7BTip/

Στην πορεία της συνέντευξης, όταν ο ευτυχισμένος πατέρας ρωτήθηκε για το πως είναι να είσαι γονέας δύο παιδιών είπε αστειευόμενος :«Δεν βλεπόμαστε πια μεταξύ μας. Έχει πολύ πλάκα. Ο Silas είναι πολύ ενθουσιασμένος». Μάλιστα,  ο Justin Timberlake αναφέρθηκε και στο πως αντιδράει ο μεγαλύτερος γιος του τώρα που έχει αδερφάκι. «Αυτή την στιγμή του αρέσει πάρα πολύ. O Phin δεν μπορεί να περπατήσει ακόμα για να τον κυνηγάς, θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ευτυχισμένος μπαμπάς. Ο Justin Timberlake με την Jessica Biel ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2012 και μετά από τρία χρόνια, το 2015 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Silas.

Justin Timberlake

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει

H Anne Hathaway αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό της όνομα

Μαρία Σάκκαρη: Το νέο της λογότυπο είναι εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT