Meghan Markle & Prince Harry: Οι 10 καλύτερες φράσεις που έχουν πει για τον θεσμό της οικογένειας

Με αφορμή τη γέννηση της κόρης του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, κάνουμε μια αναδρομή στα αγαπημένα μας quotes και φράσεις που έχουν πει ανα τα χρόνια, ο Harry και η Meghan και σχετίζονται με την οικογένεια, την πατρότητα και τη μητρότητα.

Elle 08 Ιουν. 21
Meghan Markle & Prince Harry: Οι 10 καλύτερες φράσεις που έχουν πει για τον θεσμό της οικογένειας
Cover photo source: @meghan_harry_archie_lili

Όταν ο Harry έγινε θείος

«Δεν νομίζω ότι μπορείς να τα πιέσεις αυτά τα πράγματα. Θα συμβεί όταν θα συμβεί», είπε στο Sky News το 2015 όταν ρωτήθηκε αν η γέννηση της ανιψιάς του Πριγκίπισσας Σαρλότ τον έκανε να σκεφτεί να κάνει κι εκείνος μια οικογένεια. «Φυσικά, θα ήθελα να έχω παιδιά τώρα, αλλά υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει περάσω σαν άνθρωπος, όπως όλοι.»

Εν αναμονή του άλλου του μισού

Η πατρότητα είναι ένα θέμα που – μαζί με το γάμο – είχε ακολουθήσει εδώ και πολύ καιρό τον πρίγκιπα Κάρολο και τον μικρότερο γιο της πρώην πριγκίπισσας Diana, Harry. «Υπήρξαν στιγμές στη ζωή, ειδικά όταν κάνουμε μια περιοδεία στο εξωτερικό, που σκεφτόμουν, ”Θα ήθελα να έχω παιδιά τώρα”… Υπάρχουν όμως και άλλες στιγμές που θάβω το κεφάλι μου στην άμμο όταν το σκέφτομαι και λέω εντάξει, δεν χρειάζομαι παιδιά, δεν υπάρχει βιασύνη.», παραδέχτηκε στο People τον Μάιο του 2016, λίγο πριν συναντήσει τη μελλοντική του γυναίκα.

Με βλέψεις για το μέλλον

Το 2017, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex αποκάλυψαν τον αρραβώνα τους και έδωσαν την πρώτη κοινή συνέντευξη. Φυσικά, ήρθε στο τραπέζι το θέμα των μελλοντικών παιδιών. «Φυσικά. Ένα βήμα τη φορά και ελπίζουμε ότι θα ξεκινήσουμε μια οικογένεια στο εγγύς μέλλον», είπε ο πρίγκιπας Harry εκείνη τη στιγμή με τη Meghan να χαμογελάει δίπλα του.

meghan

Photo credit @meghan_harry_archie_lili

Η χαρά της μητρότητας

«Είναι μαγικό», είπε η Meghan όταν έγινε για πρώτη φορά μαμά μετά τη γέννηση του Archie. «Είναι καταπληκτικό και τώρα έχω τα δύο καλύτερα παιδιά στον κόσμο, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον άντρα της και το γιο της.

Περήφανοι γονείς

Μετά τη γέννηση του Archie τον Μάιο του 2019, ο Harry δήλωσε: «Ήταν η πιο καταπληκτική εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Το πως κάθε γυναίκα κάνει αυτό που κάνει είναι ασύλληπτο για μένα, αλλά είμαστε και οι δύο απόλυτα ενθουσιασμένοι και τόσο ευγνώμονες για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που έχουμε λάβει από τον κόσμο. Ήταν καταπληκτικό και θέλαμε να το μοιραστούμε με όλους».

Η πατρότητα σε αλλάζει για πάντα

Ο Harry έκανε μια αναδρομή στα μαθήματα που πήρε από τότε που έγινε γονέας κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Εθνική Σύνοδο Κορυφής για τους Νέους το 2019. Δήλωσε χαρακτηριστικά, «Με εντυπωσιάζουν σήμερα μερικά πράγματα, τα περισσότερα από τα οποία είναι η δύναμη του προτύπου. Κάποιος που βρίσκεται εδώ σήμερα μπορεί να μην συνειδητοποιεί ότι μπορεί να εμπνέει τους ανθρώπους που τον βλέπουν να είναι πιο ευγενικοί, καλύτεροι, πιο επιτυχημένοι. Ίσως είναι η νέα ευκρίνεια που έχω ως ο πατέρας και ξέρω ότι ο γιος μου θα παρακολουθεί πάντα τι κάνω, θα μιμείται τη συμπεριφορά μου και μια μέρα ίσως να ακολουθήσει ακόμη και τα βήματά μου.»

meghan

Photo source @meghan_harry_archie_lili

Μιλώντας με ειλικρίνεια

Η Δούκισσα του Sussex μίλησε για τους αγώνες της ως νέα μαμά σε ένα ντοκιμαντέρ ITV του 2019. «Κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πραγματικά ευάλωτη και έτσι η εγκυμοσύνη έγινε πολύ δύσκολη», εξήγησε. “Και τότε όταν έχετε ένα νεογέννητο, ξέρετε … ειδικά ως γυναίκα, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο ειδικά όταν είσαι νέα μαμά και προσπαθείς να ζήσεις και ως γυναίκα μέσα στο γάμο σου»

Ο γιος τους νούμερο 1

«Ο μικρός μας Archie είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και μετά έρχεται η δουλειά μας», δήλωσε ο πρίγκιπας Harry κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο 2020, «και κάνουμε ό, τι μπορούμε για να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.»

Βλέποντας τον Archie να μεγαλώνει

Ο Harry και η Meghan μέσα σε όλα τα αρνητικά που επέφερε η πανδημία βρήκαν τον χρόνο να είναι εκεί καθημερινά και να βλέπουν τον πρωτότοκο γιο τους να μεγαλώνει. «Είμαστε τόσο τυχεροί που μπορούμε να τον βλέπουμε να μεγαλώνει, διότι χωρίς την πανδημία σίγουρα θα ταξιδεύαμε πολύ πιο συχνά και θα εργαζόμασταν στο εξωτερικό» δήλωσε η Meghan τον Οκτώβριο του 2020. «Θα μας λείψουν πολλές από αυτές τις στιγμές. Νομίζω, λοιπόν, ότι ήταν ένας πολύ καλός και ποιοτικός οικογενειακός χρόνος.»

meghan

Photo source @meghan_harry_archie_lili

Αναμένοντας την κόρη τους

Τον Μάιο του 2021, η Meghan μίλησε για την εγκυμοσύνη της και μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για την ανατροφή μιας κόρης. «Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που σύντομα θα καλωσορίσουμε την κόρη μας. Είναι ένα αίσθημα χαράς που μοιραζόμαστε με εκατομμύρια άλλες οικογένειες σε όλο τον κόσμο», είπε εκείνη την εποχή. «Όταν τη σκεφτόμαστε, σκεφτόμαστε όλες τις νεαρές γυναίκες και κορίτσια σε όλο τον κόσμο που πρέπει να έχουν την ικανότητα και την υποστήριξη να μας οδηγήσουν μπροστά».

Πρόσθεσε, «Η μελλοντική τους ηγεσία εξαρτάται από τις αποφάσεις που παίρνουμε και τις ενέργειες που κάνουμε τώρα για να τις οργανώσουμε, και να προετοιμάσουμε όλους μας για ένα επιτυχημένο, δίκαιο και συμπονετικό αύριο.»

Οικογένεια τεσσάρων!

Το ζευγάρι στις 4 Ιουνίου καλωσόρισε το κοριτσάκι τους. Σε μια δήλωση που μοιράστηκε στη σελίδα του Ιδρύματος Archewell ανέφεραν, «Στις 4 Ιουνίου, ευλογηθήκαμε με την άφιξη της κόρης μας, Lili. Είναι πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ, και παραμένουμε ευγνώμονες για την αγάπη και τις προσευχές που λάβαμε από όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή σας καλοσύνη και υποστήριξη για αυτή την πολύ ιδιαίτερη στιγμή για την οικογένειά μας.»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT