Η Lily-Rose Depp έκλεισε τα 22 με πολλές εορταστικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Η Lily-Rose Depp, κόρη της Vanessa Paradis και του Johnny Depp, δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφικό υλικό απο το πάρτυ για τα 22α γενέθλιά της και είναι πιο όμορφη απο ποτέ.

Σοφία Δρούγκα 31 Μαΐ. 21
Η Lily-Rose Depp έκλεισε τα 22 με πολλές εορταστικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram
Cover photo source: @lilyrose_depp

Αυτή την Πέμπτη, 27 Μαΐου, η Lily-Rose Depp γιόρτασε τα 22 της χρόνια. Αν και συνηθίζει να είναι αρκετά διακριτική για την ιδιωτική της ζωή, η νεαρή μούσα της Chanel εκμεταλλεύτηκε αυτήν την ευκαιρία για να μοιραστεί πολλές φωτογραφίες αυτής της ημέρας στον λογαριασμό της στο Instagram.

4,4 εκατομμύρια followers μπόρεσαν να ανακαλύψουν την τούρτα γενεθλίων της και ένα τεράστιο μπουκέτο λουλούδια, καθώς και την ίδια να ποζάρει με ένα πολύ γλυκό ροζ φόρεμα ανάμεσα σε μπαλόνια και με έν κατακόκκινο set εξώπλατης μπλούζας με το αντίστοιχο σορτς σε λινό ύφασμα.  Στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες η Lily-Rose Depp ευχαρίστησε όλους τους θαυμαστές της για τις ευχές που έλαβε αυτήν την ξεχωριστή ημέρα.

https://www.instagram.com/p/CPbPLRvsH9U/

Στα σχόλια, η Emily Ratajkowski, η Stella Maxwell, η Carine Roitfeld και η τραγουδίστρια Apple έσπευσαν να ευχηθούν χρόνια πολλά στην κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis.

Σε ηλικία μόλις 22 ετών, η καριέρα της Lily-Rose Depp είναι ήδη ακμάζουσα. Έχει αποδείξει την αξία της σε ταινίες όπως το “The Dancer”, “Planetarium” ή ακόμη και το “L’Homme Fidèle”, μια ταινία για την οποία είχε κερδίσει μια υποψηφιότητα στην κατηγορία της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για το César 2019. Επίσης, συμμετείχε στο ” The King “, μια ταινία που της επέτρεψε να συναντήσει τον Timothée Chalamet με τον οποίο είχε ερωτική σχέση για αρκετούς μήνες. Το ζευγάρι φημολογείται πως χώρισε τελικά τον Απρίλιο του 2020.

Lily-Rose Depp

Photo source: @lilyrose_depp

Από τα 16 της, η Lily-Rose Depp ήταν το πρόσωπο της Chanel και δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να φορέσει ένα set από τον διάσημο οίκο σε κόκκινες αποχρώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT