Britney Spears: Ο πατέρας της παραιτείται από την κηδεμονία της μετά από 13 χρόνια

Μετά από αρκετούς μήνες δικαστικής διαμάχης ο πατέρας της Britney Spears, Jamie Spears συμφώνησε να απομακρυνθεί από την κηδεμονία της κόρης του.

Elle 13 Αυγ. 21
Britney Spears: Ο πατέρας της παραιτείται από την κηδεμονία της μετά από 13 χρόνια
Cover photo:@britneyspears

Μια από τις πιο θετικές ειδήσεις που ακούσαμε τελευταία, είναι ότι η Britney Spears μετά από 13 χρονιά, όπου βρισκόταν κάτω από την συντηρητική γονική, τώρα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην ελευθερία, καθώς ο πατέρας δέχτηκε να παραιτηθεί από τον πλήρη έλεγχό της.

Σύμφωνα με το βρετανικό Variety, ο Jamie Spears κατέθεσε μια απάντηση στο αίτημα της κόρης του να τον απομακρύνει από την επίβλεψή της. Συγκεκριμένα ο ίδιος ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να παραιτηθεί, αν και η νομική του ομάδα προσπάθησε να πείσει τον κόσμο ότι «δεν υπάρχουν πραγματικοί λόγοι για αναστολή ή απομάκρυνση από την διαχείριση της περιουσίας της».

Σύμφωνα με τον πληρεξούσιο του Spears, ανέφεραν επίσης τη «δημόσια μάχη με την κόρη του» ως τον λόγο που ο πατέρας της απομακρύνθηκε, προσπαθώντας ενδεχομένως να αποφύγει τη δημόσια δυσαρέσκεια.

«Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν ουσιαστικοί λόγοι για την αναστολή ή την απομάκρυνση του κ. Jamie Spears σύμφωνα με τον κώδικα της μαρτυρίας, 2650. Και είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενο εάν μια τέτοια αλλαγή αυτή τη στιγμή θα ήταν η καλύτερη της κ. Britney Spears όσον αφορά τα συμφέροντα της », αναφέρεται στο έγγραφο του δικαστηρίου.

Η κατάθεση συνεχίστηκε: “Παρ ‘όλα αυτά, παρόλο που ο κ. Spears είναι ο στόχος αδικαιολόγητων επιθέσεων, δεν πιστεύει ότι μια δημόσια μάχη με την κόρη του για τη συνέχιση της υπηρεσίας του ως κηδεμόνας της θα ήταν προς το συμφέρον της. Έτσι, παρόλο που πρέπει να αμφισβητήσει αυτήν την αδικαιολόγητη αναφορά για την απομάκρυνσή του, ο κ. Spears σκοπεύει να συνεργαστεί με το Δικαστήριο και τον δικηγόρο της κόρης του για να προετοιμαστεί για μια ομαλή μετάβαση σε νέο καθεστώς. Αυτό σίγουρα αποτελεί ένα εξαιρετικό νέο και μια μεγάλη νίκη για την Britney Spears δίχως, όμως, να γνωρίζουμε το πόσο εύκολα θα επιτευχθεί.   

Όσα δηλώνει ο νέος δικηγόρος της Britney Spears, Mathew Rosengart:

«Ανακοίνωσα στο Δικαστήριο στις 14 Ιουλίου ότι, μετά από 13 χρόνια από το status quo, ήρθε η ώρα ο κ. Spears να ανασταλεί τη δράση τους ως κηδεμόνας και η εταιρεία μου και εγώ θα κινηθούμε επιθετικά και γρήγορα για αυτό το στόχο. Δώδεκα ημέρες αργότερα, η εταιρεία μου υπέβαλε αναφορά για αναστολή και απομάκρυνση του κ. Spears βάσει ισχυρών, ανυπέρβλητων νομικών λόγων, οι οποίοι υποστηρίχθηκαν κατηγορηματικά από το νόμο και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, συμπεριλαμβανομένης της Τζόντι Μοντγκόμερι, της Britney Spears και της ιατρικής της ομάδας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Mathew Rosengart.

«Είμαστε ευτυχείς που ο κ.Spears και ο δικηγόρος του έχουν σήμερα παραδεχθεί ότι πρέπει να απομακρυνθεί. Είναι δικαίωση για την Britney. Ωστόσο, είμαστε απογοητευμένοι από τις συνεχείς επαίσχυντες και κατακριτέες επιθέσεις τους στην κ. Spears», αναφέρει επιπλέον και συνεχίζει: «Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη σθεναρή έρευνά μας για τη συμπεριφορά του κ. Spears και άλλων εμπλεκόμενων, τα τελευταία 13 χρόνια, καθώς κέρδισε εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία της κόρης του και ανυπομονώ να λάβω την ένορκη κατάθεση του κ. Spears στο εγγύς μέλλον» Τέλος τόνισε πως αντί να κάνει ψευδείς κατηγορίες ο πατέρας της Britney Speras θα πρέπει να σιωπήσει και να παραιτηθεί αμέσως.

Τώρα όλοι περιμένουμε με αγωνία να δούμε πως θα συνεχιστεί η νομική διαδικασία και ελπίζουμε όλα να έχουν την καλύτερη δυνατή έκβαση για το μέλλον της Britney Spears.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT