Όσκαρ 2024: Ανακοινώθηκε ο παρουσιαστής και η ακριβής ημερομηνία της 96ης απονομής των βραβείων Ακαδημίας

Οι νέες πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη λαμπερή βραδιά των Όσκαρ.

Elle 16 Νοε. 23
Όσκαρ 2024: Ανακοινώθηκε ο παρουσιαστής και η ακριβής ημερομηνία της 96ης απονομής των βραβείων Ακαδημίας

Ύστερα από τη στάση της απεργίας των σεναριογράφων και των ηθοποιών, ο δρόμος άνοιξε τα βραβεία της νέας σεζόν. Τα πολυαναμενόμενα βραβεία Όσκαρ φαίνεται πως δεν έχουν πρόβλημα στη διεξαγωγή, με τους Hollywood σταρ να δίνουν το “παρών” στην 96η απονομή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η λαμπερή βραδιά θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου και θα προβληθεί σε 200 πλατφόρμες παγκοσμίως.

Ωστόσο, λύθηκε και το μυστήριο με τον παρουσιαστή της βραδιάς, με την Ακαδημία να ανακοινώνει τα “ευχάριστα”. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο Jimmy Kimmel θα βρεθεί για ακόμα μία φορά στη θέση του οικοδεσπότη της βραδιάς, αφού θα είναι η 4η απονομή που η Ακαδημία θα τον εμπιστευτεί, δίνοντάς του έναν από τους βασικούς ρόλους.

Ειδικότερα, ο ίδιος και η υποψήφια με Emmy παραγωγός Molly McNearney, η οποία τυχαίνει να είναι η σύζυγος του Kimmel, θα επιστρέψουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις θέσεις τους, όπως ανακοίνωσαν ο CEO της Ακαδημίας, Bill Kramer και η Πρόεδρος, Janet Yang. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψει ο Jimmy στην παρουσίαση και η Molly ως παραγωγός για τα Όσκαρ. Μοιράζονται την αγάπη μας για τις ταινίες και την αφοσίωσή μας για τη δημιουργία ενός δυναμικού και διασκεδαστικού σόου για το παγκόσμιο κοινό μας. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στον Jimmy, τη Molly και τις ομάδες τους για την απίστευτη δημιουργικότητά τους και ότι συμφώνησαν να έρθουν ξανά σε αυτή τη βόλτα μαζί μας”, δήλωσαν οι Kramer και Yang.

Από την άλλη, ο Kimmel με τη χιούμορ διάθεση που τον διακρίνει, δήλωσε πως “πάντα ονειρευόμουν να παρουσιάσω τα Όσκαρ ακριβώς 4 φόρες”, ενώ η σύζυγός του και παραγωγός Molly McNearney σχολίασε πως είναι μία μεγάλη τιμή για την ίδια και πως ανυπομονεί να επιστρέψει πίσω στη δουλειά.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmy Kimmel (@jimmykimmel)

Ειδικότερα, ο Jimmy Kimmel παρουσίασε την περσινή απονομή των Όσκαρ, για την οποία κέρδισε μία υποψηφιότητα για Emmy, eενώ τον είχαμε απολαύσει και στα βραβεία Όσκαρ του 2017 και του 2018. Από την άλλη, η σύζυγός του έλαβε επίσης υποψηφιότητα για το κομμάτι της στην περσινή απονομή των Όσκαρ, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια είναι παραγωγός στην εκπομπή του Kimmel, όπως και μία από τους επικεφαλής της συγγραφικής ομάδας του.

Όπως προαναφέρθηκε, η τελετή απονομής των Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου του 2024 στο Dolby® Theatre στο Ovation Hollywood και θα προβληθεί στην Αμερική από τον ABC.

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT