Σοκάρει η κατάθεση της Amber Heard: Bιαιοπραγίες και κοκαΐνη #video

Δυο εβδομάδες συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ξεκίνησε η εκδίκαση της μήνυσης που είχε καταθέσει το 2018 ο Johnny Depp, εναντίον της πρώην συζύγου του, Amber Heard, σε μια από τις μεγαλύτερες δικαστικές υποθέσεις διασημοτήτων.

Elle 06 Μαΐ. 22
Σοκάρει η κατάθεση της Amber Heard: Bιαιοπραγίες και κοκαΐνη #video

Ο 58χρονος σταρ ζητά αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων λόγω συκοφαντικής δυσφήμισης, καθώς όπως υποστηρίζει οι -ψευδείς- κατηγορίες περί κακοποίησης που του προσάπτει η πρώην σύζυγός του, του κατέστρεψαν την καριέρα και επηρέασαν αρνητικά την ψυχολογία των παιδιών του. Από την πλευρά της, η 36χρονη Amber Heard αντεμήνυσε για 100 εκατ. δολάρια για την ενόχληση που της προκάλεσαν οι ισχυρισμοί του και την ασυδοσία τους.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε σήμερα η Amber Heard αυτό το «μοτίβο βίας» από τον πρώην σύζυγό της ξεκίνησε το 2012. Ωστόσο, στην κατάθεσή του, ο Depp αρνήθηκε ότι χτύπησε ποτέ την πρώην σύζυγό του και αμφισβήτησε τις κατηγορίες της. Αντίθετα, υποστήριξε ότι η Heard ήταν εκείνη που έγινε βίαιη κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσής της, η Heard μίλησε για τις πρώτες επαφές της με τον «χαρισματικό» Johnny Depp στα γυρίσματα του «The Rum Diary» στο Πουέρτο Ρίκο, ενώ είπε ότι «ερωτεύτηκαν» στην περιοδεία Τύπου της ταινίας όταν κυκλοφόρησε το 2011.

«Παλεύω να βρω τις λέξεις για να περιγράψω πόσο οδυνηρό είναι αυτό […] είναι φρικτό για μένα να κάθομαι εδώ για εβδομάδες και να ξαναζώ τα πάντα», είπε η Heard.

Διάβασε τι είπε στην κατάθεση της και δες το βίντεο από το δικαστήριο στο real.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT