Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει

Η θρυλική σειρά «Friends», που άφησε εποχή, αναμένεται να επιστρέψει την Άνοιξη μέσα από την HBO Max. Εμείς ανυπομονούμε! Εσύ;

Elle 17 Ιαν. 21
Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει

Η Lisa Kudrow, ή αλλιώς η γνωστή σε όλους μας Phoebe, λίγο καιρό πριν την μεγάλη επιστροφή της αγαπημένης μας σειράς έκανε μερικές αποκαλύψεις σχετικά με το πολύ αναμενόμενο makeover. To reunion της σειράς θα επαναφέρει στο ίδιο σημείο συνάντησης όλους τους πρωταγωνιστές. Η Lisa Kudrow, αποκάλυψε ότι η ίδια μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc και David Schwimmer έχουν ήδη γυρίσει μερικές σκηνές από την επερχόμενη επιστροφή. «Υπάρχουν πολλές διαφορετικές όψεις σε αυτό, και έχουμε ήδη προχωρήσει στα γυρίσματα. Έχω ήδη κάνει κάποια γυρίσματα από παλαιότερα, όποτε είναι σίγουρο ότι επιστρέφουμε», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Φιλαράκια

Επιπλέον, η «Phoebe» τόνισε ότι οι ηθοποιοί δεν θα ενσαρκώσουν αυτή την φορά των χαρακτήρα που είχαν ως τώρα. Τα γνωστά και αγαπημένα μας «Φιλαράκια», θα κινηθούν σύμφωνα με τον δικό τους χαρακτήρα. «Νομίζω ότι αυτό θα είναι πολύ καλό», συμπλήρωσε η Lisa Kudrow μεταξύ των όσων είπε.

Τα «Φιλαράκια», έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση το 1994 και για 10 συνεχόμενες σεζόν κρατούσαν συντροφιά στο κοινό που ανυπομονούσε να δει κάθε απολαυστικό επεισόδιο. Χωρίς αμφιβολία η σειρά σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία. Μέχρι και σήμερα το κοινό κάνει αναδρομή σε αγαπημένες στιγμές της ανεπανάληπτης σειράς που χάρισε άφθονο γέλιο.

Οι φήμες για την επιστροφή της σειράς κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τον περασμένο Φεβρουάριο. Η HBO Max είχε προγραμματίσει την πρεμιέρα του reunion για τον Μάϊο του 2020, ωστόσο, αυτό δεν έγινε εξαιτίας την πανδημίας. Εμείς αναμένουμε την μεγάλη επιστροφή της σειράς και ελπίζουμε ό,τι ο covid19 δεν θα φέρει μια νέα αναβολή. Το γέλιο είναι κάτι που την δεδομένη χρονική περίοδο μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ και τα «Φιλαράκια» έχουν αποδείξει ότι γνωρίζουν καλά το τρόπο πως να μας κάνουν να γελάμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Simone Rocha x H&M: Μια συνεργασία που περιμένουμε πώς και πώς να κυκλοφορήσει!

Sex and the City: Το πρώτο trailer που επιβεβαιώνει την επιστροφή της σειράς!

Γιατί το επίσημο Instagram account του οίκου Bottega Veneta εξαφανίσθηκε;

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT