Zoe Kravitz & Karl Glusman: Χώρισαν μετά από μόλις 18 μήνες γάμου

Η ευτυχία για τους δύο γνωστούς ηθοποιούς φαίνεται να μην κράτησε πολύ αφού ο σύντομος γάμος τους φαίνεται να έλαβε τέλος μετά από σύντομο χρονικό διάστημα

Elle 05 Ιαν. 21
Zoe Kravitz & Karl Glusman: Χώρισαν μετά από μόλις 18 μήνες γάμου

Η Zoe Kravitz με τον σύντροφό της ,και επίσης ηθοποιό, Karl Glusman αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ύστερα από 18 μήνες γάμου. Σύμφωνα με πληροφορίες την είδηση επιβεβαίωσε στο αμερικάνικο People και ο εκπρόσωπος του ζευγαριού. Οι δυο ηθοποιοί είναι γνωστό ότι ήταν μαζί από το 2016, ενώ το 2018 η σχέση τους προχώρησε ένα βήμα παρακάτω και αρραβωνιάστηκαν. Ο γάμος δεν άργησε να έρθει και έτσι, τον Ιούλιο του 2019,  η Zoe Kravitz με τον Karl Glusman ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Παρίσι.

Zoe Kravitz

Ωστόσο, η ευτυχία φαίνεται πως δεν κράτησε πολύ αφού στις 23 Δεκεμβρίου γνωστοποιήθηκε η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσαν. Tα σύννεφα στην σχέση του ζευγαριού φαίνεται να υπήρχαν από το περασμένο καλοκαίρι, καθώς ο Karl Glusman  είχε δημοσιεύσει στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάποιες κοινές φωτογραφίες με την Zoe Kravitz και η λεζάντα που συνόδευσε την εν λόγω ανάρτηση άφηνε κάποιες υπόνοιες.” Δεν ήταν η χρονιά που περιμέναμε…αλλά αισθάνομαι ότι αν τα καταφέρουμε τώρα, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Σ’ αγαπώ περισσότερο απ’ οτιδήποτε”, έγραφε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο γνωστός ηθοποιός, που όπως φαίνεται δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες με την πρώην σύντροφό του.

Zoe Kravitz

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

It’s Official! Το Sex and the City επιστρέφει αλλά… χωρίς την Samantha

Οι celebrity γάμοι του 2020

Η Ariana Grande αρραβωνιάστηκε! Τι ξέρουμε για τον εκλεκτό της καρδιάς της;

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: