O Harry Styles μόλις έδωσε την καλύτερη συμβουλή για dating. Harry, σε εμπιστευόμαστε!

Ο Harry Styles ζει όπως όλα δείχνουν έναν μεγάλο έρωτα με την ηθοποιό Olivia Wilde. Έχοντας λοιπόν περάσει την πίστα των ραντεβού, ο τραγουδιστής με τις εκατομμύρια θαυμάστριες αποφάσισε να βοηθήσει και τους άλλους να βρουν το έτερον ήμισυ.

Elle 27 Σεπ. 21
O Harry Styles μόλις έδωσε την καλύτερη συμβουλή για dating. Harry, σε εμπιστευόμαστε!

Ο Harry Styles αυτό το διάστημα βρίσκεται σε περιοδεία ανά την Αμερική. Στις 22 Σεπτεμβρίου το «Love on Tour» έκανε στάση στο Saint Paul της Μινεσότα. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του εκεί ο τραγουδιστής έδωσε κάποιες συμβουλές σε ζητήματα καρδιάς και μοιράστηκε λίγη από την σοφία του όσον αφορά τα ραντεβού.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αποφάσισε να απαντήσει σε μία θαυμάστρια, η οποία κρατούσε μια πινακίδα που έγραφε: «Να του στείλω μήνυμα;». Αν και δεν υπήρχαν παραπάνω πληροφορίες για το αν αναφερόταν σε κάποιον πρώην ή σε κάποιον τυχαίο τύπο που γνώρισε στο Tinder ή αν έχει βγει μαζί του κάποια ραντεβού, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το πρώην μέλος των One Direction να μοιραστεί τις σκέψεις του.


«Κατά τη γνώμη μου, αν έχεις αμφιβολίες, τότε δεν υπάρχει ερώτημα», είπε ο Styles στο κλιπ, το οποίο μοιράστηκε στο διαδίκτυο ο χρήστης του Twitter @OliviaAloud μετά τη συναυλία. «Αν παίζετε παιχνίδια, αν αναρωτιέστε: «Να του στείλω μήνυμα … Μήπως είναι πολύ νωρίς να του στείλω μήνυμα … Να του ξαναστείλω εγώ ή είναι ριψοκίνδυνο;»Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν υπάρχει κάποιο είδος παιχνιδιού: αφήστε το, δεν αξίζει, δεν κάνει για εσάς αυτό το άτομο».

Well said Harry! Ευχαριστούμε για την συμβουλή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT