Τα 3 ζώδια που λειτουργούν (ανέλπιστα καλά) υπό πίεση

Το στρες και το άγχος αφήνουν σχεδόν ανεπηρέαστα αυτά τα ζώδια.

Elle 22 Φεβ. 22
Τα 3 ζώδια που λειτουργούν (ανέλπιστα καλά) υπό πίεση

Όλοι αντιδρούμε διαφορετικά υπό πίεση και αυτό έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μας. Κάποια ζώδια μπορούν να διαχειριστούν το στρες και λειτουργούν άψογα σε στρεσογόνες καταστάσεις ενώ κάποια άλλα ζώδια δεν μπορούν να διαχειριστούν την πίεση και καταρρέουν. Δείτε παρακάτω ποια ζώδια δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη διαχείριση του άγχους και της πίεσης.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι χαρακτηρίζονται από την υπομονή τους και την μεθοδικότητά τους στο χειρισμό των διαφόρων καταστάσεων. Έτσι λοιπόν, εάν βρεθούν υπό πίεση, το πιο πιθανό είναι να πάρουν μία βαθιά ανάσα και να ξεκινήσουν να οργανώνουν αυτά που τους έχουν ανατεθεί προκειμένου να τα βγάλουν όλα εις πέρας. Είναι προσγειωμένοι, αξιόπιστοι και τελειώνουν πάντα ότι αναλάβουν.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Με κυβερνήτη τους τον Δία, οι Τοξότες ξέρουν πως να βλέπουν τη μεγάλη εικόνα και να μην αναλώνονται σε λεπτομέρειες και δράματα. Αυτή την οπτική διατηρούν και σε καταστάσεις πίεσης. Αδιαφορούν για οτιδήποτε ανούσιο και ασχολούνται με την καρδιά του προβλήματος προκειμένου να λύσουν γρήγορα και αποτελεσματικά το όποιο πρόβλημα έχει προκύψει.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι ονειροπόλοι Ιχθύες ζούνε συνήθως στο δικό τους φανταστικό κόσμο γεγονός που τους βοηθάει ιδιαίτερα όταν η πραγματικότητα γίνεται πιεστική. Το ελεύθερο πνεύμα τους τους καθιστά μη ανταγωνιστικούς ενώ η εσωτερική τους ανιδιοτέλεια νικά το οποιοδήποτε στρες. Επίσης συχνά καταφεύγουν στην καλλιτεχνική τους φύση προκειμένου να ανταπεξέλθουν ή να αποδράσουν από το άγχος τους.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT