«Άγρια»: Η αληθινή ιστορία της Cheryl Strayed και το ταξίδι που της άλλαξε τη ζωή

Μια βαθιά, ειλικρινής βιογραφία: Σχέση μητέρας-κόρης, συνύπαρξη μοναξιάς και θάρρους, και η ανάκτηση της ικανότητας να κάνεις ένα βήμα τη φορά.

Elle 10 Μαρ. 21
«Άγρια»: Η αληθινή ιστορία της Cheryl Strayed και το ταξίδι που της άλλαξε τη ζωή
Photo Credit: CinemaFaith

Το βιβλίο “Άγρια” της Cheryl Strayed, μας θυμίζει λίγο το Nomadland μιας και μοιράζονται το ίδιο πλαίσιο περιπλάνησης της πρωταγωνίστριας και τη διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης στην οποία μπαίνουν οι χαρακτήρες. Όμως το “Άγρια” είναι μια αληθινή ιστορία!

Άγρια

Σε μια μικρή περίληψη του βιβλίου, η Cheryl Strayed νιώθει πως έχει χάσει τα πάντα. Μετά το θάνατο της μητέρας της η οικογένειά της διαλύεται και ο γάμος της καταρρέει. Παίζει επικίνδυνα με ουσίες και παρασύρεται σε ευκαιριακές σχέσεις. Απογοητευμένη από τον κόσμο και τον εαυτό της, ακολουθεί το ένστικτό της και παίρνει την πιο τολμηρή απόφαση της ζωής της. Ξεκινά ολομόναχη μια πεζοπορία 1.800 χιλιομέτρων μέσα στην άγρια φύση της Αμερικής. Βιώνει μια απίστευτη περιπέτεια γεμάτη κινδύνους, φλερτ, ανατροπές και χιούμορ, για να καταφέρει τελικά, δαμάζοντας τους φόβους της, να βρει τον εαυτό της και την ευτυχία.

https://www.instagram.com/p/CGx_rTDDycM/

Η αληθινή ιστορία της Cheryl Strayed απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, ξεπέρασε το 1.000.000 αντίτυπα στην Αμερική, κυκλοφορεί σε 32 χώρες. Το βιβλίο αυτό έχει μεταφερθεί και στις κινηματογραφικές οθόνες με πρωταγωνίστρια τη Ρις Γουιδερσπουν η οποία υποδύεται τη Cheryl Strayed και κέρδισε 2 υποψηφιότητες για Όσκαρ. Το βιβλίο “Άγρια” ψηφίστηκε ως το νούμερο 1 best seller από τη New York Times, ενώ από τις πάμπολες κριτικές που έχει λάβει,  αυτή που ξεχωρίζει είναι της Oprah Winfrey, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:  «Δεν μπορούσα να ησυχάσω όσο το διάβαζα. Η ανάγνωση ήταν μια άγρια διαδρομή. Ερεθιστική, σε έκανε να σκεφτείς, γέμιζε την ψυχή σου». 

Δείτε εδώ την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε η συγγραφέας στην Oprah Winfrey εδώ:

Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα και να προμηθευτείς το βιβλίο “Άγρια” στο keybooks.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT