Bridgerton: Το πρώτο trailer της 2ης σεζόν υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις

Ετοιμάσου για άλλον ένα γύρω ίντριγκας, έρωτα και αποκαλύψεων.

Elle 02 Οκτ. 21
Bridgerton: Το πρώτο trailer της 2ης σεζόν υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις
Cover photo: @bridgertonnetflix

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δεύτερη σεζόν του trailerέχει αρχίσει. Όμως, αγαπημένη μας fan θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το 2022 για τα νέα επισόδεια της σειράς – φαινόμενο.

Την προηούμενη εβδομάδα ωστόσο, το Netflix αποφάσισε να μας αφήσει να ρίξουμε μία κλεφτή ματιά στην επερχόμενη σεζόν, η οποία θα επικεντρωθεί στο εκκολαπτόμενο ειδύλλιο μεταξύ του Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) και της Kate Sharma (Simone Ashley), ενός εκ των νέων προσώπων της σειράς. Σύμφωνα με το trailer που κυκλόφόρησε, ο Regé-Jean Page ως Δούκας του Hastings δεν θα ανήκει στο cast της νέας σεζόν, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί , παρόλα αυτά, όλα δείχνουν ότι δεν θα στερηθούμε ούτε το δράμα, ούτε τη δράση αλλά ούτε και τα sexy στιγμιότυπα.

Πρόσφατα, η Nicola Coughlan, που ενσαρκώνει από τον πρώτο κύκλο την Penelope Featherington, αποκάλυψε ότι η δεύτερη σεζόν είναι «πολύ πιο πικάντικη».

Αν και μένει να δούμε τι άλλο περιμένει τους θαυμαστές του Bridgerton την επόμενη χρονιά, το σίγουρο είναι ότι το δράμα εποχής θα μονοπωλεί για αρκετό καιρό το ενδιαφέρον μας. Το Netflix έχει ήδη ανανεώσει τη σειρά και για τρίτη αλλά και για τέταρτη σεζόν. Και αυτό, αγαπητή αναγνώστρια είναι κάτι που πρέπει να γιορτάσουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ: 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT