«Spencer»: Το επίσημο trailer της πιο πολυσυζητημένης ταινίας της σεζόν κυκλοφόρησε

H πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς έχει επιτέλους επίσημο trailer!

Σύρμα Κιουπελόγλου 24 Σεπ. 21
«Spencer»: Το επίσημο trailer της πιο πολυσυζητημένης ταινίας της σεζόν κυκλοφόρησε

To επίσημο trailer του πολυσυζητημένου «Spencer» κυκλοφόρησε και έχει προκαλέσει ήδη κύμματα ενθουσιασμού. Με πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart στον ρόλο της Πριγκιπίσσας Diana και τον Pablo Larraín, που βρισκόταν και πίσω από το «Jackie», στο σκηνοθετικό τιμόνι, το κλιπ μας γυρίζει πίσω στα 90s.

Η ταινία επικεντρώνεται στο Σαββατοκύριακο που η Πριγκίπισσα Diana αποφάσισε να εγκαταλείψει τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Κάρολο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων του 1991. «Spencer»  ήταν το πατρικό της όνομα πριν παντρευτεί τον Βρετανό Πρίγκιπα.

«Δεκέμβριος, 1991: Ο γάμος του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας έχει παγώσει προ πολλού. Αν και οι φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις και διαζύγιο αφθονούν, ορίζεται ειρήνη για τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Sandringham Estate. Υπάρχει φαγητό, ποτό και κυνήγι. Η Diana ξέρει το παιχνίδι. Φέτος, τα πράγματα όμως θα είναι εντελώς διαφορετικά», η επίσημη σύνοψη της ταινίας αφήνει πολλά ερωτηματικά.

Το trailer έχει έντονες αντιθέσεις. Από τη μία δείχνει την πολύχρωμη μόδα της δεκαετίας του ’90, εντυπωσιακά φορέματα και υπερπολυτελή γεύματα που σερβίρονται σε μεγαλοπρεπείς αίθουσες, από την άλλη δείχνει μία εμφανώς πληγωμένη Diana, που ασφυκτιά, δυσκολεύεται να αναπνεύσει και κοιτά γεμάτη ανυσυχία.

Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ της Βενετίας και αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 5 Νοεμβρίου. Να σημειωθεί ότι η πορεία της ταινίας θα συμπέσει με την 25η επέτειο του θανάτου της Πριγκίπισσας του λαού το 2022.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT