Release Athens Festival 2024: Το αγαπημένο σου μουσικό φεστιβάλ επιστρέφει

Τα live του Release Athens Festival θα είναι αυτά που θα κάνουν κάποιες από τις ημέρες του φετινού καλοκαιριού πολύ σημαντικές. Ακολουθούν τα ραντεβού του ELLE στην Πλατεία Νερού.

Elle 14 Ιουν. 24
Release Athens Festival 2024: Το αγαπημένο σου μουσικό φεστιβάλ επιστρέφει

 

 

Η 20ή Ιουνίου θα είναι μία από τις συναυλιακές ημέρες που θα μνημονεύουμε για καιρό. Η Πλατεία Νερού θα υποδεχτεί, τους Ride οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μερικούς από τους πιο συναισθηματικούς, θορυβώδεις και καταιγιστικούς ρυθμούς στα ’90s. Αυτοί θα ανοίξουν τον δρόμο για να ανέβουν στη σκηνή οι αγέλαστοι… Smile. Οι παραλίγο Radiohead θα μας κοινωνήσουν art rock ψυχεδέλεια και κιθάρες που ξέρουν πότε να είναι λυπημένες και πότε αυτή η λύπη γίνεται ευφορία και όχι ψεύτικη θλίψη. Αυτή η ευφορία θα συνδέσει τη βραδιά με τους Pulp και τη χαρισματική σκηνική παρουσία του Jarvis Cocker.

Release Athens

Μη χάσετε

Στις 18/7 το Release Festival υποδέχεται τους θρυλικούς Duran Duran και δεν υπάρχουν πολλά επιχειρήματα για να μην τους δει κανείς ζωντανά. Η μουσική, η ιστορία, ακόμη και η μόδα τούς χρωστάνε πολλά. Ωστόσο, εκείνη την ημέρα πηγαίνετε από νωρίς γιατί θα δώσουν ένα ανατρεπτικό σόου οι SOFI TUKKER. Το ντουέτο από τη Νέα Υόρκη αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα dance/pop σχήματα των τελευταίων ετών και αυτή θα είναι η πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας. Ένα live show που οι ίδιοι χαρακτηρίζουν ως «παιχνιδιάρικο, πληθωρικό και γεμάτο φωτεινά χρώματα».

Release Athens

Οι Massive Attack και οι άλλοι…

Η μπάντα που έχει καταφέρει να κάνει μουσική με την ίδια αισθητική που υποστηρίζει τις ιδέες και τα πιστεύω της με ευλάβεια και ακεραιότητα, δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί αιτία για να κατέβουμε στην Πλατεία Νερού στις 17/7 για να λυγίσουμε από τις σκοτεινές μελωδίες που συντέθηκαν με τη γνώση του φωτός σε όλα τα θρυλικά άλμπουμ τους.

Release Athens

Massive Attack

Οι 3D και ο Daddy G έδωσαν τη συγκατάθεσή τους να προθερμανθεί το κοινό εκείνο το βράδυ με τους Mount Kimbie που ξέρουν πώς να φτιάχνουν μουσική ατμόσφαιρα. Το ίδιο κάνουν και οι Beak> -αποτελούνται από τον Geoff Barrow των Portishead, τον Will Young, μπασίστα του Robert Plant, και τον Billy Fuller aka Moon Gangs- και οι οποίοι θα φέρουν στη σκηνή τις συνθέσεις που συνδυάζουν δημιουργικά το krautrock με την πειραματική/ηλεκτρονική μουσική. Στη σκηνή του Release Athens Festival θα παρουσιάσουν και τον ολοκαίνουργο δίσκο τους.

Release Athens

Mount Kimbie

 

Release Athens

Beak >

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ στο releaseathens.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT