Τα βιβλία που θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι στην καραντίνα

Η Κάρμεν Ρουγγέρη είναι η Brand Ambassador των βιβλίων «Γιαγιά, μίλα μας για σένα» και «Παππού, μίλα μας για σένα» στην Ελλάδα, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Familium.

Elle 17 Νοε. 20
Τα βιβλία που θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι στην καραντίνα

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκε το ελληνικό αναγνωστικό κοινό την πρόσφατη κυκλοφορία των βιβλίων «Γιαγιά, μίλα μας για σένα» και «Παππού, μίλα μας για σένα» των εκδόσεων Familium. Ο εκδοτικός οίκος, με έδρα την Τσεχία, μετά την είσοδό του στην ελληνική αγορά ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία με την καταξιωμένη ηθοποιό, σκηνοθέτη και συγγραφέα Κάρμεν Ρουγγέρη ως Brand Ambassador για τις δύο αυτές εκδόσεις στη χώρα μας. Η είδηση αυτή εγκαινιάζει μία σειρά από ενέργειες που θα αναδείξουν στον μέγιστο βαθμό τον μοναδικό χαρακτήρα των δύο βιβλίων.

Έχοντας διαγράψει μία μοναδική πορεία στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου ως ηθοποιός και σκηνοθέτης αλλά και διαθέτοντας η ίδια μεγάλη εμπειρία στη συγγραφή βιβλίων για παιδιά, η Κάρμεν Ρουγγέρη αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο επικοινωνίας ενός τόσο μοναδικού και ιδιαίτερου concept. Μέσα από αυτήν τη συνεργασία, ο εκδοτικός οίκος Familium ενισχύει την έννοια της οικογένειας και της «ζεστασιάς», συνδέοντας τα δύο βιβλία με την εικόνα της αγαπημένης Ελληνίδας ηθοποιού που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Η χαρακτηριστική φωνή της Κάρμεν Ρουγγέρη μας καλεί σε ένα ταξίδι στο παρελθόν μέσα από τις σελίδες των βιβλίων «Γιαγιά, μίλα μας για σένα» και «Παππού, μίλα μας για σένα» ενώ η γνώριμη εικόνα της μας προσκαλεί να ξεφυλλίσουμε μαζί τα υπέροχα αυτά οικογενειακά τεκμήρια.

 

Όπως δηλώνει η ίδια, «Όταν πήρα στα χέρια μου αυτό το υπέροχο βιβλίολεύκωμα ενθουσιάστηκα. Τόσο καινούριο! Τόσο καλόγουστο! Τόσο ξεχωριστό! Ναι!

Ένα μοναδικό δώρο για την γιαγιά και τον παππού, σκέφτηκα. Ένα βιβλίο που κάποια στιγμή θα γυρίσει στα χέρια αυτού που το δώρισε, φορτωμένο αναμνήσεις. Και τότε θα έχει ανεκτίμητη αξία. Και βέβαια δέχτηκα αμέσως να συνεργαστώ σαν Brand Ambassador συμβάλλοντας στη διάδοση αυτού του ξεχωριστού βιβλίου».

Τα δύο βιβλία με την υπογραφή της Monika Koprivova κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2020 και έχουν ήδη καταφέρει να κερδίσουν περίοπτη θέση στα σπίτια και τις καρδιές πολλών οικογενειών που αναζητούσαν ένα μοναδικό τεκμήριο αναμνήσεων, έναν ανεκτίμητο θησαυρό για όλη την οικογένεια που ενώνει το «χθες» με το «σήμερα» με τον πιο γλυκό και ουσιαστικό τρόπο.

 Οι αγαπημένοι μας παππούδες, γίνονται οι ίδιοι οι «συγγραφείς» της ζωής τους και μας μεταφέρουν τις αναμνήσεις τους μέσα από την προσωπική τους ματιά. Η ιστορία τους ζωντανεύει ξανά, οι σελίδες γεμίζουν μελάνι που καταγράφει τα όνειρα, τις απογοητεύσεις και τις χαρές που είχαν όταν ήταν νέοι και τα μάτια γεμίζουν δάκρυα συγκίνησης όταν το «χθες» ζωντανεύει ξανά στο «σήμερα».

 

Ανακαλύψτε τα βιβλία «Γιαγιά, μίλα μας για σένα» και «Παππού, μίλα μας για σένα» στο www.familium.gr,

στα καταστήματα Public και στο www.public.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT