Ο νέος καναπές Softbay του οίκου Porada είναι σχεδιασμένος να αναβαθμίζει κάθε χώρο

Η σχεδιαστική φιλοσοφία του οίκου Porada και του designer Giuseppe Viganο ταυτίζονται, υλοποιώντας τη Softbay, μια σειρά καθισμάτων για σύγχρονους χώρους.

Elle 21 Νοε. 22
Ο νέος καναπές Softbay του οίκου Porada είναι σχεδιασμένος να αναβαθμίζει κάθε χώρο

Η άριστη ποιότητα και η σημαντική εμπειρία στην επεξεργασία του ξύλου έδωσαν στον οίκο Porada μια ιδιαίτερη ταυτότητα και το διαρκές προβάδισμα σε βάθος χρόνου. Σήμερα, οι εκλεπτυσμένες δημιουργίες του ιταλικού οίκου συμβάλλουν στον σχεδιασμό ενός φιλόξενου περιβάλλοντος, όπου καλύπτονται οι καθημερινές ανάγκες διαβίωσης. Συνεργάτης του οίκου, ο διακεκριμένος designer Giuseppe Vigano, ο οποίος πειραματίζεται με τα πολυτελή υλικά, προσέχει την κάθε λεπτομέρεια, δημιουργεί μοντέλα και συλλογές με συναρπαστικές γραμμές και στυλ. 

Σχεδιασμένος από τον ίδιο το 2022, ο καναπές Softbay αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα projects του. Ο Softbay χαρακτηρίζεται από τις απαλές του καμπύλες (επενδυμένες με βαμβακερά και βελούδινα υφάσματα), ενώ τα συμπαγή του πόδια είναι από καρυδιά canaletta, έναν τύπο ξύλου με καφέ χρώμα και σκούρες, σχεδόν μαύρες, φλέβες. Διατίθεται σε τριθέσιο μοντέλο με προσθήκη σεζλόνγκ και σε πολυθρόνα. 

Porada

Η Casa di Patsi μετρά 30 χρόνια συνεργασίας με τον οίκο Porada, με την παρουσία των συλλογών του ιταλικού οίκου στα καταστήματά της σε Κηφισιά, Άλιμο και Αγία Παρασκευή να αποτελεί σταθερή αξία. 

casadipatsi.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT