Stosa Cucine: Η κουζίνα των ονείρων σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα

Και εμείς ξέρουμε το πώς!

Elle 01 Δεκ. 21
Stosa Cucine: Η κουζίνα των ονείρων σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα

Αν θέλεις να αλλάξεις την κουζίνα σου ή αν ψάχνεις την ιδανική κουζίνα για το νέο σου σπίτι, το να εμπιστευθείς κάποιον είναι αρκετά δύσκολο. Μία τέτοια επένδυση θέλει πολύ σκέψη, έρευνα και εξειδικευμένους ανθρώπους που θα μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Μια ιταλική οικογένεια με ιστορία 50 και πλέον ετών και μοναδικό πάθος την κουζίνα, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

Η Stosa Cucine είναι μία εταιρεία που εργάζεται καθημερινά με ένα μοναδικό στόχο: να κάνει καλύτερη τη ζωή των ανθρώπων με κουζίνες και προϊόντα υψηλής ποιότητας που ξεχωρίζουν με το design, την καινοτομία και τις προσεγμένες τους λεπτομέρειες και παράγονται με απόλυτο σεβασμό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Τα προϊόντα Stosa έχουν μελετηθεί για να προσδίδουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στον χρόνο που ζει κάθε άνθρωπος στο οικιακό του περιβάλλον, τόσο από αισθητική όσο και από λειτουργική άποψη. Από τις κλασικές ως τις μοντέρνες συνθέσεις και από την κουζίνα ως το καθιστικό, ο χώρος διαμορφώνεται, μελετάται και σχεδιάζεται για να ικανοποιεί τις ανάγκες σου και να εκπληρώνει τις επιθυμίες σου.

Stosa Cucine

Στην Stosa η ποιότητα αφορά όλα τα στοιχεία του προϊόντος, από τη σύλληψη ως τη μελέτη και από την παραγωγή ως την τελική χρήση. Οι κουζίνες Stosa είναι το αποτέλεσμα της διαρκούς έρευνας που διεξάγει η εταιρεία για να δημιουργεί αισθητικές και λειτουργικές τάσεις. Η ποιότητα αφορά ασφαλώς και την επιλογή των υλικών που πρέπει να πληρούν αυστηρά κριτήρια αντοχής, διάρκειας, αξιοπιστίας και φιλικότητας προς το περιβάλλον.

Ένα από τα σημαντικά προταιρήματα της Stosa Cucine είναι η ευελιξία στον σχεδιασμό. Η εξατομίκευση αποτελεί μία από τις πιο ισχυρές τάσεις της αγοράς επειδή ανταποκρίνονται στην ανάγκη του πελάτη για μοναδικές δημιουργίες οι οποίες εκφράζουν τις προτιμήσεις και την προσωπικότητά του. Η Stosa έχει αγκαλιάσει την τάση αυτή και ο πελάτης που την επιλέγει έχει στη διάθεσή του μεγάλο αριθμό λύσεων για την εξατομίκευση του προϊόντος του, από τα στοιχεία του φινιρίσματος και τα ανοίγματα στις επιφάνειες έως τη δυνατότητα συνδυασμού διαφορετικών μοντέλων. Όλα αυτά συνοδεύονται από επαγγελματική υποστήριξη υψηλού επιπέδου που του επιτρέπει να εντοπίσει και να δημιουργήσει το ιδανικό στυλ για την κουζίνα του, το σπίτι του και τον τρόπο ζωής του.

Stosa Cucine

Άλλη μία καινοτομία της Stosa είναι η στροφή προς το μέλλον και την εικονική πραγματικότητα με το Virtuo, ένα λογισμικό που δημιούργησε η Tesy, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ανάπτυξη εφαρμογών για τον τομέα της επίπλωσης, το οποίο επιτρέπει τη μετατροπή του σχεδίου της κουζίνας σε εικονική πραγματικότητα και την αλληλεπίδραση με το σενάριο που δημιουργείται, την αλλαγή χρωμάτων και φινιρισμάτων και την εκτίμηση του αισθητικού αποτελέσματος, ακόμη και ανάλογα με την ένταση του φυσικού φωτός στο δωμάτιο.

Με τη νέα αυτή εφαρμογή, ο πελάτης μπορεί να βρεθεί εικονικά στο εσωτερικό της νέας του κουζίνας. Η ποιότητα και η απόδοση των γραφικών του λογισμικού είναι εξαιρετικές και ο καταναλωτής έχει την αίσθηση ότι βρίσκεται πραγματικά μέσα στον επιπλωμένο χώρο με όλες του τις αισθήσεις. Η μετακίνηση μέσα στον χώρο με όλα τα επιλεγμένα έπιπλα, μέσω ενός εικονοσκόπιου ή της διεπαφής ψηφιακής οθόνης καθιστά απόλυτα αντιληπτό το design και τη σχεδιαστική ευελιξία των προϊόντων Stosa, ενώ διευκολύνει και κάνει ταχύτερη την εξεύρεση των καλύτερων λύσεων αισθητικής επιλογής, επίπλωσης και οργάνωσης των χώρων.

Stosa Cucine

Στα σημεία πώλησης Stosa η επίπλωση της κουζίνας μετατρέπεται σε μια συναρπαστική και full immersion εμπειρία. Μπορείς να καθορίσεις όλες τις λεπτομέρειες και να είσαι βέβαιος ότι το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα θα σε αφήσει πλήρως ικανοποιημένο.

Photos: stosacucine.com
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT