Παρατηρείς αυτά τα σημάδια στη σχέση σου; Προσοχή ίσως να σημαίνουν βέβαιο χωρισμό

Τα σημάδια στη σχέση που μαρτυρούν εκ προοιμίου χωρισμό, τα οποία ωστόσο χρειάζεται να διερευνήσεις καλύτερα, αν πιστεύεις πως η σχέση αξίζει μία προσπάθεια.

Elle 18 Φεβ. 23
Παρατηρείς αυτά τα σημάδια στη σχέση σου; Προσοχή ίσως να σημαίνουν βέβαιο χωρισμό

Στην αρχή μιας σχέσης είναι λογικό να υπάρχουν προστριβές από τη στιγμή που οι δύο πλευρές δεν γνωρίζονται και τόσο καλά. Όταν περάσει η περίοδος του εντυπωσιασμού, όπου και οι δύο προσπαθούν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενδέχεται οι παρεξηγήσεις να μπουν στο πρόγραμμα, αν ο ένας δεν γνωρίζει καλά τον άλλο.

Ωστόσο υπάρχουν και εκείνα τα σημάδια στη σχέση που από τη στιγμή που θα τα δεις, δύσκολα θα καταφέρεις να επανέλθεις από αυτά. Σίγουρα, αν η σχέση μοιάζει σημαντική και πιστεύεις ότι αξίζει να προσπαθήσεις, μπορείς να δώσεις μία ευκαιρία στο να αλλάξει η κατάσταση. Το θέμα είναι να θέλει και ο σύντροφός σου να κάνει μία προσπάθεια να συμβεί αυτό, με σκοπό να προχωρήσει η σχέση διότι αλλιώς θα επιστρέφετε συνεχώς στο ίδιο σημείο.

Τα σημάδια σε μία σχέση που απαιτούν την προσοχή σου

Διαφορετικές αξίες: Είναι γνωστό πως τα ετερώνυμα έλκονται, ωστόσο αν αυτή η διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας, αγγίξει και τις αξίες, τότε υφίσταται ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, καθώς υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να δεις τον άλλο όπως πριν.

Έλλειψη εμπιστοσύνης: Είναι θλιβερό από την αρχή της σχέσης να έχει χαθεί η εμπιστοσύνη, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα θεμέλιά της. Οι υποψίες και η έλλειψη ασφάλειας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον χωρισμό. Ωστόσο, μία συζήτηση με τον σύντροφό σου μπορεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, καθώς αυτό που νιώθεις, μπορεί να είναι απλά μία παρεξήγηση.

Διάβασε τη συνέχεια στο Shape.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT