10 πανέξυπνες ιδέες για να έχεις τον πιο ατμοσφαιρικό φωτισμό στο δωμάτιό σου

Βρίσκεις το δωμάτιό σου λίγο μουντό; Θέλεις να το ανανεώσεις και ψάχνεις την κατάλληλη έμπνευση; Βρήκαμε τις 10 καλύτερες ιδέες για το φωτισμό του δωματίου σου σε Instagram, Pinterest και Tik Tok για να διαλέξεις.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 25 Απρ. 22
10 πανέξυπνες ιδέες για να έχεις τον πιο ατμοσφαιρικό φωτισμό στο δωμάτιό σου

Cover Photo: @jedynytakidomek

Το δωμάτιό σου είναι ο δικός σου προσωπικός χώρος. Θα πρέπει εκεί μέσα να αισθάνεσαι άνετα και όμορφα. Για πολλές από εμάς, το υπνοδωμάτιο κρύβει πολλές αναμνήσεις και γι’αυτό ειδικά τώρα που η κατάσταση με την πανδημία δυστυχώς επιδεινώνεται, μπορείς να κάνεις το δωμάτιό σου ακόμη πιο ατμοσφαιρικό, για να μαζευτείς με -λίγες– φίλες σου ή με το αγόρι σου και να περάσετε όμορφα.

Φυσικά και όταν μιλάμε για έμπνευση εννοούμε πάντα τα social media. Ο κρυφός ατμοσφαιρικός φωτισμός του υπνοδωματίου έχει ξεκινήσει να γίνεται trend εδώ και καιρό. Όσο υπάρχουν τα Led φωτάκια, που είναι εύχρηστα και σου δίνουν τη δυνατότητα να τα τοποθετήσεις παντού, μπορείς να κάνεις την ατμόσφαιρα του δωματίου σου μοναδική και ατμοσφαιρική. Πάμε να ανακαλύψουμε τους 10 πιο ελκυστικούς φωτισμούς δωματίων που θα σε κάνουν να θέλεις να μείνεις εκεί περισσότερο, ειδικά με το επερχόμενο κύμα καύσωνα που αναμένουμε άλλη μια φορά.

φωτισμό

Photo @gozdee81

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: