3 ιδέες διακόσμησης για να κάνεις το μπάνιο σου να μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό

Βρήκαμε εύκολες και οικονομικές λύσεις για τη διακόσμηση του μπάνιου των ονείρων σου με κυρίαρχους τους τόνους του μπέζ και του καφέ.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 20 Απρ. 21
3 ιδέες διακόσμησης για να κάνεις το μπάνιο σου να μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό

Τα περισσότερα μπάνια στα καινούργια σπίτια, είναι καφέ – μπεζ ή έχουν πλακάκια σε τέτοιο χρώμα. Η διακόσμηση ενός μπάνιου σε καφέ, είναι υπόθεση που απαιτεί πολλή σκέψη, κυρίως γιατί οι ουδέτερες αποχρώσεις, μπορούν να κάνουν τον χώρο σου να φαίνεται βαρετός. Παρακάτω θα βρεις 3 ιδέες για να κάνεις το μπεζ μπάνιο σου σαν από περιοδικό, εύκολα και οικονομικά.

μπεζ

Ο σωστός συνδυασμός σώζει

Ο σωστός συνδυασμός χρωμάτων, ειδικά σε ό,τι αφορά ένα μπεζ μπάνιο, μπορεί να σε σώζει. Επίλεξε λεπτομέρειες με χρυσό, ειδικά σε πετσέτες και άλλα αξεσουάρ μπάνιου, από το ντισπένσερ για το σαπούνι μέχρι το πιγκάλ. Θα το αναδείξεις και θα το κάνεις σούπερ στιλάτο.

μπεζ

Το χαλάκι σου τι χρώμα είναι;

Το χαλάκι μπάνιου, είναι και αυτό ένα αξεσουάρ στο οποίο πρέπει να δώσεις την δέουσα σημασία. Μπορείς επίσης να κινηθείς σε λεπτομέρεια με χρυσό, είτε να επιλέξεις ένα κλασικό και αγαπημένο λευκό. Φυσικά, το λευκό θα απαιτεί περισσότερο καθάρισμα, οπότε πρέπει να το λάβεις υπόψη σου.

Διάβασε περισσότερες ιδέες διακόσμησης στο bestofyou.gr.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: