Προσφέρουμε βιβλία και διπλασιάζουμε χαμόγελα

Στηρίζουμε την πρωτοβουλία της εταιρίας greekbooks.gr και κρατάμε την «Φλόγα» αναμμένη!

Elle 09 Φεβ. 22
Προσφέρουμε βιβλία και διπλασιάζουμε χαμόγελα

βιβλία

Η 15η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου Παιδικής Ηλικίας. Στο πλαίσιο αυτό και πάντα με έντονο το αίσθημα της προσφοράς και της ευαισθητοποίησης, αυτή τη χρονιά το greekbooks.gr στηρίζει το έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Με ποιον ακριβώς τρόπο το κάνει αυτό;

Από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου και έως την Τρίτη 8 Μαρτίου μας δημιουργεί έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα καταστήματά του σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, όπως και σε καταστήματα του δικτύου συνεργατών του και μας περιμένει όλους εκεί, προκειμένου να χαρίσουμε βιβλία στην «Φλόγα».

Μπορούμε να επιλέξουμε ένα ή και περισσότερα βιβλία από τη βιβλιοθήκη μας ή να αγοράσουμε κάποιο κατά την επίσκεψη μας στο κατάστημα. Εκείνοι για κάθε προσφορά ή αγορά θα δωρίζουν ένα ακόμη στον σύλλογο «Φλόγα».

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία για όλους εμάς που θέλουμε να προσφέρουμε αλλά δεν ξέρουμε τον τρόπο. Είμαστε σίγουροι ότι έχεις σπίτι σου ένα σωρό βιβλία που σου έχουν χαρίσει ευχάριστες στιγμές, που σε έχουν ταξιδέψει, που σου έκλεψαν την καρδιά, αλλά τώρα απλά κάθονται στο ράφι σκονισμένα, περιμένοντας κάποιον να γυρίσει επιτέλους και πάλι τις σελίδες τους. Κάνε λοιπόν χώρο για μερικά καινούργια βιβλία. Χάρισέ τα στη «Φλόγα». Να θυμάσαι ότι αρκεί ένα μόνο βιβλίο για να δώσει χαρά και να διπλασιάσει τα χαμόγελα των μικρών μας φίλων και των οικογενειών τους.

βιβλία

Στη δράση συμμετέχουν τα καταστήματα greekbooks.gr:

• Αθήνα, Ακαδημίας & Ιπποκράτους 15, 2100102571

• Πειραιάς, Αγίου Διονυσίου 5, 2130992901

• Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 45, 2310260080

• Ηράκλειο Κρήτης, Εμπορικό Κέντρο Τάλως Plaza, 2816007843

• και το κεντρικό βιβλιοπωλείο του Ομίλου Σμυρνιωτάκη στην Αθήνα, Ιπποκράτους 16 & Σόλωνος, 2160017108.

Η προσφορά των βιβλίων θα πραγματοποιείται τις μέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Διάλεξε το κοντινότερο σε εσένα spot και μοίρασε κι εσύ λίγη από τη μαγεία της λογοτεχνίας.

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Σμυρνιωτάκη, με την υποστήριξη του ομίλου εκδόσεων ALPHA EDITIONS AE και SMEDIA AE.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT