Η κουζίνα N_Elle της Cesar είναι ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο έργο τέχνης

Απλότητα, σύγχρονο στυλ και κομψότητα. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που καθορίζουν την N_Elle, η οποία χαρακτηρίζεται από εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και τολμηρά περιγράμματα.

Elle 03 Φεβ. 23
Η κουζίνα N_Elle της Cesar είναι ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο έργο τέχνης

Η N_Elle γεννήθηκε από τη συνεχή μελέτη μοναδικών σύγχρονων συνθέσεων και αντιθέσεων υφών και υλικών που μπορούν να προσαρμοστούν με φυσικό τρόπο στους χώρους της κουζίνας και του καθιστικού, ενώνοντας αρμονικά μεταξύ τους αυτούς τους δύο χώρους.

Η κουζίνα χαρακτηρίζεται από νηφάλια και καθαρά σχήματα, χάρη στη χρήση πλαισίων 45° που καθορίζουν τα στοιχεία της σύνθεσης. Η πόρτα πάχους 16 mm με πλαίσιο αλουμινίου σε συνδυασμό με μπροστινά πάνελ πάχους 6 mm προσφέρει μια πρωτοποριακή τεχνική λύση που καθιστά δυνατό τον συνδυασμό με φυσική πέτρα, τεχνητή πέτρα και κεραμικά. Η γωνία 45° των συνθέσεων εξασφαλίζει την ανάδειξη της καθαρότητας των γραμμών, ακυρώνοντας το πάχος των υλικών και δημιουργώντας εντελώς πρωτότυπες οπτικές προτάσεις στους πάγκους εργασίας Monolith και Shark.

N_Elle

Οι μινιμαλιστικές αναλογίες της νησίδας Monolith εξυψώνονται πλήρως χάρη στην επεξεργασία του μαρμάρου με το οποίο είναι κατασκευασμένη ολόκληρη η δομή: την απίστευτα μοναδική τεχνική επεξεργασίας Ipogeo από το Margraf Innovation Lab, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τη Cesar στον τομέα της κουζίνας. Το Ipogeo δημιουργήθηκε για να αναδείξει τη φυσική προέλευση των επεξεργασμένων υλικών σαν να έχουν μόλις εξαχθεί: το μάρμαρο μεταμορφώνεται με στόχο να προσφέρει αισθητηριακή διέγερση μέσω της αποθέωσης των φλεβών του και της ποικιλομορφίας του χρώματός του.

N_Elle

N_Elle

Χάρη σε αυτό το φινίρισμα, το οποίο δημιουργεί αντιθέσεις μεταξύ γυαλιστερού και ματ, προκαλώντας την ανάδειξη χρωμάτων και λεπτομερειών που καθιστούν κάθε πλάκα μοναδική, η N_Elle γίνεται ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο έργο τέχνης.

N_Elle

N_Elle

Στη Eurocucina μπορεί να θαυμάσει κανείς το μάρμαρο Breccia Imperiale, με το οποίο παρουσιάζεται η N_Elle: μια πολύτιμη και φυσική ανωμαλία που διαθέτει έναν ιστό λευκών φλεβών σε φόντο που κυμαίνεται από σκούρο έως ανοιχτό πράσινο, με τρόπο που θυμίζει τους ζωηρούς τόνους της πλούσιας βλάστησης του δάσους. Το Ipogeo παρέχει έτσι περισσότερες ευκαιρίες για την προσαρμογή της N_Elle, που από μόνη της είναι ήδη εξαιρετικά επιβλητική και προσφέρει μια πληθώρα επιλογών που κυμαίνονται από ξύλο έως συμπαγή έγχρωμα ελάσματα και γυαλιστερές λάκες, μέχρι κεραμικά, τεχνητή πέτρα και φυσική πέτρα.

www.cesar.it

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT