Follow us

Search
Advertorial

Τώρα μπορείς να αναβαθμίσεις την gaming εμπειρία της οικογένειάς σου με τον νέο προβολέα M2e

Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι μια ασχολία που αγαπούν μικροί και μεγάλοι. Με τον νέο προβολέα M2e της Viewsonic μπορείς να ζήσεις μια πιο ποιοτική εμπειρία gaming και να περάσεις ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά σου παρέα με το gadget της νούμερο ένα εταιρείας οπτικής τεχνολογίας.

Τώρα μπορείς να αναβαθμίσεις την gaming εμπειρία της οικογένειάς σου με τον νέο προβολέα M2e

Τα οικογενειακά  βράδια στο σπίτι μπορούν να αναβαθμιστούν σήμερα με την προσθήκη του φορητού προβολέα M2e στις συσκευές τεχνολογίας σας. Η Viewsonic ως η κορυφαία κατασκευάστρια λύσεων απεικόνισης, χρησιμοποιεί διαρκώς την τεχνογνωσία της για να εξελίσσεται. Έτσι ο νέος προβολέας διαθέτει τεχνολογία Time-of-Flight  (ToF) για άμεση αυτόματη εστίαση σε ελάχιστο χρόνο (ένα δευτερόλεπτο), γεγονός που τον καθιστά 3 με 5 φορές ταχύτερο απο τις τρέχουσες μεθόδους της αγοράς.

Βασικά χαρακτηριστικά του; Η άψογη οπτική ακρίβεια, το εύκολο setup, και η φορητότητά του, η οποία προσφέρει ευέλικτη ψυχαγωγία αλλά και εργασία στο σπίτι. Σημαντική ήταν και η τοποθέτηση του του Dean Tsai, Διευθυντή του BU Projector της Viewsonic, ο οποίος υποστήριξε πως “Με την κυκλοφορία του M2e και την εφαρμογή της τεχνολογίας ToF, έχουμε φτάσει σε ένα νέο ορόσημο, το οποίο πληροί την εύκολη χρήση στο σπίτι. Καθώς οι άνθρωποι τείνουν πλέον να μένουν μέσα περισσότερο, ο νέος M2e τους επιτρέπει να απολαμβάνουν μια άνευ προηγουμένου οπτικοακουστική εμπειρία, ενώ οι πολύτιμες στιγμές με την οικογένεια αποκτούν πλέον μεγαλύτερη αξία.”

Τα παιχνίδια μετατρέπονται στην απόλυτη οπτικοακουστική εμπειρία

Με τα κρυστάλλινα γραφικά σε ανάλυση Full HD και κινηματογραφικά χρώματα που καλύπτουν το 125% Rec.709, που υποστηρίζεται από την κορυφαία τεχνολογία LED 2ης γενιάς της ViewSonic, σε μεγάλη οθόνη 80 ιντσών από απόσταση μόλις 2,1 μέτρων η απόλαυση της οπτικοακουστικής εμπειρίας είναι δεδομένη. Επιπλέον, χάρη στη χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας της φωτεινής πηγής LED, τον αποκλειστικό θερμικό σχεδιασμό της ViewSonic και τον αθόρυβο ανεμιστήρα, οι χρήστες μπορούν να αφεθούν πλήρως στην εμπειρία προβολής τους. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα ήχου μέσω των ενσωματωμένων διπλών ηχείων Harman Kardon, καθιστούν τον M2e την ιδανική λύση για απεριόριστες δυνατότητες ψυχαγωγίας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ViewSonic (@viewsonic)

Το παν στην ψυχαγωγία όμως είναι η εικόνα. Επειδή η Viewsonic σαν εταιρεία έχει επιδωθεί όχι μόνο στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών της αλλά και στη φροντίδα της υγείας τους (ψυχικής και σωματικής), ο νέος προβολέας M2e προσφέρει μια οπτική εμπειρία απαλλαγμένη απο το μπλέ φως. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η καταπόνηση των ματιών ακόμη και μετά απο μεγάλης διάρκειας προβολές ή παιχνίδια.

Ευκολία στην εγκατάσταση αλλά και στη χρήση

Για όποιο gadget κι αν επιλέξουμε, ένα απο τα βασικά χαρακτηριστικά που πάντα αναζητούμε είναι η ευκολία και  απλότητα στη χρήση. Έτσι και ο προβολέας M2e έχει σχεδιαστεί ειδικά για ολοκληρωμένη οικιακή ψυχαγωγία και εργασία από το σπίτι. Είναι εξαιρετικά φορητός, εύκολος στην εγκατάσταση και σύνδεση και ζυγίζει μόλις 1 kg. Το χαμηλό του βάρος και οι μικρές του διαστάσεις καθιστούν άνετη τη μεταφορά του μέσα σε ένα σακίδιο ή μία γυναικεία τσάντα, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε μέσα στο σπίτι.

M2e

Το setup του M2e είναι πολύ εύκολο με λειτουργίες όπως, άμεση ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, άμεση αυτόματη εστίαση, autokeystone, καθώς και μια σταθερή βάση για ευέλικτες γωνίες προβολής. Η σύνδεση των συσκευών με το M2e είναι επίσης πανεύκολη. Οι χρήστες μπορούν να αναμεταδώσουν ή να προβάλουν screen mirror περιεχόμενο από τα smartphone τους στη μεγάλη οθόνη μέσω Wi-Fi, input/output ήχο μέσω Bluetooth για ευέλικτη χρήση ή να κάνουν απευθείας streaming μέσω USB Type-C.

Η άμεση αυτόματη εστίαση βοηθά να μη χάνεις λεπτό 

Συνήθως, όταν ένας προβολέας μετακινηθεί, πρέπει να γίνει εκ νέου εστίαση, είτε μέσω ενεργοποίησης της αυτόματης εστίασης με τη βοήθεια του τηλεχειριστηρίου, είτε με χειροκίνητες ρυθμίσεις στον δακτύλιο εστίασης. Όμως ο προβολέας  M2e έχει ενσωματωμένη σχεδίαση με αισθητήρα G και μπορεί να ανιχνεύσει αλλαγή της αρχικής θέσης εγκατάστασης και να ενεργοποιήσει αυτόματα την άμεση, αυτόματη εστίαση που χρησιμοποιεί τεχνολογία ToF.

Έτσι, όχι μόνο η εστίαση είναι πιο ακριβής, αλλά επίσης αυτή μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε ένα μόνο δευτερόλεπτο, κάτι που ισοδυναμεί με 3-5 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα, σε σχέση με το normal auto focus που χρησιμοποιεί μια κάμερα για συνεχή λήψη και ταίριασμα εικόνων και ακόμα πιο γρήγορη σε σχέση με τη χειροκίνητη ρύθμιση δακτυλίου εστίασης. Με αυτόν τον τρόπο δε θα χάσεις ποτέ ούτε λεπτό απο την αγαπημένη σου ταινία ή το project στο οποίο εργάζεσαι επιμελώς ενώ θα έχεις πάντα τη δυνατότητα για μια απεριόριστη εμπειρία gaming με την οικογένειά σου.

M2e

Σχετικά με τη ViewSonic

Η ViewSonic, μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες προϊόντων και λύσεων απεικόνισης, ιδρύθηκε στην Καλιφόρνια και έχει παρουσία σε περισσότερα από 100 σημεία διεθνώς. Υλοποιώντας το πρωτοποριακό όραμά της, η ViewSonic παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις hardware και software, που περιλαμβάνουν monitors, βιντεοπροβολείς, ψηφιακή σήμανση, διαδραστικές οθόνες ViewBoard, καθώς και το ψηφιακό οικοσύστημα myViewBoard. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην απεικόνιση, η ViewSonic έχει καθιερωθεί ως ένας ισχυρός πάροχος καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων για την εκπαίδευση, τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες και τους απλούς καταναλωτές, κάνοντας πράξη το μήνυμα “See the Difference”.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ViewSonic και τον νέο προβολέα M2e, επισκεφθείτε το site greece.viewsonicclub.com

MORE FROM

Living

BEST of INTERNET