Η Gigi Hadid δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με την κόρη της Khai

Η Gigi Hadid είναι διαβόητα ιδιωτική με τη ζωή της πίσω από την κάμερα, οπότε είναι κατανοητό ότι οι εικόνες του μωρού της, 11 μηνών, Khai είναι βασικά τόσο σπάνιες όσο ένα μπλε φεγγάρι.

Elle 03 Σεπ. 21
Η Gigi Hadid δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με την κόρη της Khai
Cover photo @gigihadid

Το 26χρονο μοντέλο ήταν γνωστό ότι δημοσίευσε μια ή και δύο στιγμές με την κόρη της στο Instagram, την οποία μοιράζεται με τον τραγουδιστή Zayn Malik. Η 1η Σεπτεμβρίου, που σηματοδοτεί και το τέλος του καλοκαιριού προσέφερε την τέλεια ευκαιρία για την νέα μαμά να δώσει στους θαυμαστές μια εικόνα από την χαμηλών τόνων ζωή της. Σε μια σειρά 10 εικόνων, που ως λεζάντα το μοντέλο έγραψε, “λίγο από τον Αύγουστο x”, είχαμε την ευκαιρία να δούμε σκηνές από το ράντσο της οικογένειάς της στην Πενσυλβάνια, όπου πέρασε μεγάλο μέρος του πρώτου έτους της μητρότητας με τη μικρή Khai.

Το μικρό παιδί σκύβει πάνω από ένα χαλί στο πάτωμα όπου τα ξύλινα τετράγωνα γράφουν “11 μήνες”. Πράγματι, το πρώτο παιδί της Gigi Hadid και του Zayn Malik ήρθε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, αν και οι λεπτομέρειες κρατήθηκαν μυστικές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην πραγματικότητα, πέρασαν αρκετοί μήνες πριν μάθουμε καν το όνομά της.

Νωρίτερα φέτος, η Gigi έδωσε τελικά μια συνέντευξη για τον τοκετό στο σπίτι, εξηγώντας την έκπληξη και την αδρεναλίνη καθώς εκείνη και ο Zayn βίωσαν αυτές τις πρώτες στιγμές με την κόρη τους. “Δεν κατάλαβα κάν ότι ήταν έξω”, είπε η Gigi. “Ήμουν τόσο εξαντλημένη και κοίταξα ψηλά και ο [Zayn] την κρατούσε. Ήταν τόσο χαριτωμένη.”

Σε περισσότερα στιγμιότυπα από τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, η Gigi μοιράστηκε μερικές από τις υπαίθριες δραστηριότητες που απολάμβανε με τον σύντροφό της Zayn. Σε ένα στιγμιότυπο, ο 28χρονος πρώην τραγουδιστής των One Direction έδειξε δύο τσίλι που επιλέχθηκαν από την παραγωγή της οικογένειας. Σε μια άλλη, η συγκομιδή ήταν γεμάτη με μια συλλογή από φραγκοστάφυλα, γογγύλια και ντομάτες μαζεμένα από την αυλή. Το τέλος των ανθοφοριών του καλοκαιριού και οι νωχελικές μέρες στην πισίνα ήταν επίσης αναπάντεχα μέρος του καλοκαιρινού δρομολογίου τους, όπως φαίνεται σε πολλά άλλα στιγμιότυπα και βίντεο.

Η οικογένεια έχει διατηρήσει ένα εξαιρετικά χαμηλό προφίλ καθώς η μητρότητα σε συνδυασμό με την πανδημία COVID-19 δημιούργησε τις συνθήκες για μια πιο ήσυχη χρονιά και για τους δύο. Ενώ η Gigi απολαμβάνει τον χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η αδελφή της Bella Hadid μας έχει εμπνεύσει όλους με τις πολλαπλές εμφανίσεις της (το κορίτσι ουσιαστικά αναγέννησε τη μόδα Y2K από μόνη της φορώντας κάθε τάση που νομίζαμε ότι είχαμε ξεχάσει) Αλλά πάντα, είναι ξεκάθαρο ότι η έννοια οικογένεια έρχεται πρώτη σε αυτή την οικογένεια.

Φτάνει μόνο μια ματιά στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της Bella στο Instagram. Μια αναδρομή της ίδιας και της αδερφής της Gigi στις παλιές καλές εποχές, πριν γίνουν icons του κόσμου της μόδας. Αναμφίβολα θα έρθουν πολλές ακόμη στιγμές καθώς η οικογένεια δε σταματά να μεγαλώνει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT