Ανακοινώθηκαν οι νικητές των φετινών Healthy Diet Awards

Τις μεγάλες διακρίσεις του διαγωνισμού απέσπασαν οι εταιρείες Value For Life Foods με το βραβείο Healthy Diet Company of the Year και η Melissa με το βραβείο Healthy Diet Brand of the Year.

Elle 05 Φεβ. 21
Ανακοινώθηκαν οι νικητές των φετινών Healthy Diet Awards

Ο θεσμός των βραβείων που διοργανώθηκε από την Boussias Communications για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, τα HEALTHY DIET AWARDS 21, ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των νικητών μέσω του site healthydietawards.gr

Μπορεί στη φετινή διοργάνωση, λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών περιορισμών, να στερηθήκαμε μία φαντασμαγορική γιορτή απονομής, αλλά δεν στερηθήκαμε τη χαρά να γνωρίσουμε τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εταιρειών που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Συγχαρητήρια στις εταιρίες που συνεχίζουν να μας θυμίζουν ότι με την δημιουργία healthy diet προϊόντων και υπηρεσιών κτίζουν µια αγορά που στηρίζει το ισορροπημένο μοντέλο διατροφής στην καθημερινότητα του καταναλωτή.

Ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Γεώργιος Μπόσκου, Χημικός Τροφίμων, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και Αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας – 4Ε, αναφέρει στο χαιρετιστήριο μήνυμά του: «Ήταν τιμή μου να προεδρεύω της επιτροπής των Healthy Diet Awards τα οποία διοργανώθηκαν για 2η φορά στην Ελλάδα από την εταιρεία επιχειρηματικής επικοινωνίας Boussias Communications. Παρά τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που βιώνουμε αυτή τη χρονιά λόγω της πανδημίας προσπαθήσαμε να αναδείξουμε την αξιέπαινη επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο της διατροφής, συμβάλλοντας και κατά κάποιο τρόπο στην επανεκκίνηση της οικονομίας. Τα μέλη της Επιτροπή Αξιολόγησης ήταν σημαντικοί επιστήμονες και έμπειροι επαγγελματίες στο χώρο των τροφίμων και της διατροφής. Οι συμμετοχές δε στο διαγωνισμό ήταν όλες αξιέπαινες και η διάκριση στην αξιολόγηση από την Επιτροπή ήταν δύσκολη. Το δύσκολο έργο της αξιολόγησης όμως αντισταθμίζεται με τη χαρά της βράβευσης των πιο ευρηματικών και καινοτόμων υποψηφιοτήτων. Είναι πολύ σπουδαίο να βρίσκεσαι σε μια θέση όπου μπορείς να αναπτύξεις τάσεις και κουλτούρα αριστείας στους επαγγελματίες των τροφίμων και της διατροφής. Εν τέλη θα ωφεληθεί ο καταναλωτής και μακροπρόθεσμα θα βελτιωθεί η δημόσια υγεία και η κοινωνική ευεξία. Τα βραβεία που θα παραλάβουν οι νικητές αποτελούν μια ένδειξη αναγνώρισης, μια προσωπική περηφάνια αλλά ταυτόχρονα και μια προστιθέμενη αξία επιβίωσης στις δύσκολες οικονομικές εποχές που διανύουμε. Πιστεύω ότι οι θεσμοί βράβευσης όπως τα Healthy Diet Awards θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του κλάδου των τροφίμων αλλά και στην ανάπτυξη της καινοφανούς επιχειρηματικότητας».

ΚΟΡΥΦΑΙEΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Τις μεγάλες διακρίσεις του διαγωνισμού απέσπασαν οι εταιρείες Value For Life Foods με το βραβείο Healthy Diet Company of the Year και η Melissa με το βραβείο Healthy Diet Brand of the Year.

PLATINUM AWARDS
Επίσης, τα Healthy Awards 21 επιβράβευσαν τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες δίνοντας στις υποψηφιότητες με την μεγαλύτερη βαθμολογία τα Platinum βραβεία. Στον Πυλώνα Healthy Food Product, το Platinum βραβείο απέσπασαν τα Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης “με Χαρούπι” και “Πολύσπορο” από την Μέλισσα Κίκιζας. Στον Πυλώνα Healthy Beverage Product, το Platinum βραβείο απέσπασε το Healthy Water από την Θεόνη. Στον Πυλώνα Organic Product το Platinum βραβείο απέσπασε το Βιολογικό Spaghetti Espressi από την Βιομηχανία Ζυμαρικών Ήλιος. Στον Πυλώνα Plant Based Product, το Platinum βραβείο απέσπασε τα Plant Based αλείμματα Ξηρών Καρπών και Σπόρων από την Value For Life Foods. Στον Πυλώνα Light Product, το Platinum βραβείο απέσπασε το Παγωμένο Τσάι του Βουνού Όλυμπος χωρίς Θερμίδες από τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία. Τέλος, στον Πυλώνα Healthy Food & Beverage Product for Children, το Platinum βραβείο απέσπασε το Ρύζι Ευτοπία από την Euricom Hellas.
Την αξιολόγηση των Healthy Diet Awards 21 ανέλαβαν 34 διακεκριµένοι Πανεπιστηµιακοί, Θεσµικοί Παράγοντες, Επιστήµονες, Επαγγελματίες και ∆ηµοσιογράφοι, υπηρετώντας ο καθένας από την δική του σκοπιά την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.
Τα Healthy Diet Awards 21 διοργανώθηκαν από την Boussias Communications υπό τις αιγίδες των ΠΣΔΔ (Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων) και EKOMEN (Ελληνικό κολέγιο Μεταβολικών Νοσημάτων).

Χορηγοί επικοινωνίας στα Healthy Diet Awards ήταν οι: Food Reporter, ELLE, elle.gr, HELLO, hello.gr, logodiatrofis.gr, mednutrition.gr, Fitness Motivation Hellas, naturanrg.gr, infowoman.gr, lifeme.gr, nutrimed.gr και το thehealthlab.gr.

*Επισκεφθείτε το site των βραβείων www.healthydietawards.gr προκειμένου να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, αναλυτικά τους νικητές και βίντεο.

#healhtydietawardsgr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT