Γιορτάστε τις εθνικές επετείους στο TV5MONDEplus!

Σειρές και ντοκιμαντέρ που θα κάνουν τη καλοκαιρινή σεζόν ακόμα πιο περιπετειώδη.

Elle 05 Ιουλ. 22
Γιορτάστε τις εθνικές επετείους στο TV5MONDEplus!

Στον Καναδά, στην Γαλλία, στο Βέλγιο και στην Ελβετία η καλοκαιρινή σεζόν ανοίγει με εθνικές γιορτές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: ιστορία, επισκόπηση πολιτισμών και τρόπων ζωής και ταξίδι σε υπέροχα μέρη.

1η Ιουλίου – Ημέρα του Καναδά

TV5MONDE

Οι πρώτοι Καναδοί

Από που προέρχονται οι πρώτοι κάτοικοι του Καναδά; Πως προσαρμόστηκαν σε αυτά τα νέα, αχαρτογράφητα; εχθρικά και παγωμένα εδάφη; Αφήγηση αυτού του εκπληκτικού έπους…

TV5MONDE

Η ωραία ζωή με το go-van

Ο Ζουλιέν ταξιδεύει σε όλο τον Καναδά με το βαν του για να συναντήσει ανθρώπους που ζουν πλήρεις κατέχοντας τα ελάχιστα. Είτε νομάδες είτε μόνιμοι κάτοικοι, έχουν επιλέξει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής.

14 Ιουλίου – Εθνική γιορτή της Γαλλίας

TV5MONDE

Πεσόντες για τον αγώνα, αλλά ποιον;

Από την Ζαν ντ’Αρκ έως τον Ζωρές, πολλές σπουδαίες προσωπικότητες έχασαν τη ζωή τους για τον αγώνα τους. Τελικά όμως: ποιος τους σκότωσε και γιατί;

TV5MONDE

Τα 100 μέρη της Γαλλίας που πρέπει να δείτε

Μακριά από τις τουριστικές διαδρομές, ανακαλύψτε ορισμένα φυσικά ή πολιτιστικά τοπία από τα λιγότερο γνωστά της Γαλλίας.

21 Ιουλίου – Εθνική γιορτή του Βελγίου

TV5MONDE

Είναι βελγικά

Ανάδειξη όσων συμμετέχουν στην φήμη του Βελγίου. Στο πρόγραμμα: παρασκήνια των δρώμενων του gotha, πολιτιστικοί πρέσβεις και πορτραίτα προσωπικοτήτων της επικαιρότητας.

TV5MONDE

Το αγαπημένο μου χωριό

Η Βαλλωνία έχει άφθονα χωριά ακέραιας γοητείας. Έξι προσωπικότητες, ο καθένας με την σειρά του, θα παρουσιάσουν την Βαλλωνική περιοχή η οποία, κατά την άποψή τους, είναι η πιο απίστευτη και αισθητικά όμορφη.

1η Αυγούστου – Εθνική γιορτή της Ελβετίας

TV5MONDE

Anno 1914, η Ελβετία εντός της Ιστορίας

Πως ζούσαν στην Ελβετία πριν από εκατό χρόνια; Σε τρία επεισόδια, ταξιδέψτε στην καρδιά της Oberland του καντονιού της Ζυρίχης μέσα από αφηγήσεις ιστορικών από την γαλλόφωνη Ελβετία.

TV5MONDE

Η Ελβετία των λιμνών

Παρότι ορεινή χώρα, η Ελβετία έχει 1500 λίμνες. Ανακαλύψτε αυτά τα τοπία που κόβουν την ανάσα, σε μία παραλίμνια βόλτα που θα σας βυθίσει και στις τέσσερις εποχές.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT