Γνωρίστε τη συλλογή Longines Master Collection 190th Anniversary

Χωρίς αμφιβολία, η Longines είναι μία μάρκα ωρολογοποιίας με ισχυρή παράδοση. Αυτό είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα μιας μακράς, συνεχούς και πλούσιας ιστορίας. Αυτή η ιστορία 190 ετών έφερε τη μάρκα στην κορυφή της ωρολογοποιίας, η οποία εκφράζεται σήμερα σε μια σειρά τριών αποκλειστικών ρολογιών από τη συλλογή The Longines Master Collection, έναν άξιο κληρονόμο της τεχνογνωσίας της μάρκας.

Elle 21 Σεπ. 22
Γνωρίστε τη συλλογή Longines Master Collection 190th Anniversary

Κατακτώντας το μέτρο του χρόνου: με την πάροδο των ετών και μέσω των διαφορετικών μορφών της, η μάρκα της φτερωτής κλεψύδρας προσπαθεί αδιάκοπα να συνδυάσει την αναζήτησή της για ακρίβεια με ένα αισθητικό πρότυπο που εξακολουθεί να διέπει την ταυτότητά της σήμερα. Η πολυετής δεξιοτεχνία που σφυρηλατείται στην παράδοση, την κομψότητα και τις επιδόσεις έχει ανεβάσει τη Longines στις τάξεις των μεγάλων ωρολογοποιών.

Η ιστορία της Longines τονίζεται από τεχνικές και αισθητικές καινοτομίες που αντικατοπτρίζουν τις φιλοδοξίες των ιδρυτών της μάρκας: να τολμήσουν να είναι πρωτοποριακοί, να επιτύχουν την αριστεία και να κάνουν την καινοτομία μια συνεχή αναζήτηση. Αυτές οι φιλοδοξίες εξακολουθούν να διαμορφώνουν την κληρονομιά της εταιρείας.

Για να τιμήσει την 190η επέτειό της, η Longines παρουσιάζει μια σειρά από τρία αποκλειστικά ρολόγια από τη συλλογή The Longines Master Collection, μια σειρά εμβληματική της πλούσιας κληρονομιάς της. Συνδυάζοντας την κλασική κομψότητα και την τελειότητα, αυτά τα ρολόγια είναι διαθέσιμα σε ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό. Οι εκδόσεις κίτρινου χρυσού 18 καρατίων και ροζ χρυσού παρουσιάζονται σε περιορισμένη, αριθμημένη έκδοση 190 τεμαχίων για να υπογραμμιστεί η αποκλειστικότητά τους.

Longines

Αυτά τα νέα ρολόγια ξεχωρίζουν αισθητικά μέσα από την προσεγμένη κατασκευή τους και την ιδιαίτερη φροντίδα που δίνεται σε κάθε λεπτομέρεια. Το ασημί καντράν σε κοκκιώδη ανθρακίτη, σε βουρτσισμένο γκρι ή αμμοβολή διακρίνεται από το μοναδικό φινίρισμα και τους λεπτεπίλεπτα χαραγμένους Αραβικούς αριθμούς. Οι μεταλλικοί δείκτες σε κομψό ροζ, χρυσαφί ή ανοδιωμένο μπλε χρώμα μετρούν τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα, τονίζοντας την εκλεπτυσμένη καθαρότητα του καντράν. Η στρόγγυλη κάσα των 40 mm, με κλασικές γραμμές, φυλάσσει έναν αποκλειστικό μηχανισμό της Longines εσωτερικής παραγωγής με σπιράλ ταλαντωτή από οξείδιο του πυριτίου, που εγγυάται υψηλή ακρίβεια. Όλη την επίπονη, λεπτομερή δεξιοτεχνία σε αυτό το ρολόι μπορεί να θαυμάσει κανείς μέσα από το διάφανο καπάκι της κάσας, το οποίο φέρει και αναμνηστική χάραξη. Ένα μαλακό, δερμάτινο λουράκι σε γκρι ανθρακί, ολοκληρώνει το στυλ αυτών των, υψηλής ποιότητας, κομματιών.

Αυτά τα εξαιρετικά ρολόγια είναι οι άξιοι κληρονόμοι της μακραίωνης τεχνογνωσίας της μάρκας και περικλείουν την πλούσια ιστορία της Longines.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: