Η Longines υπερήφανος χορηγός στο Κύπελλο Εθνών της Longines EEF Series Athens 2022 το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό κέντρο ιππασίας στο Μαρκόπουλο

Το Κύπελλο Εθνών της Longines που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Athens Equestrian Festival 2022 ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου, με την ομάδα της Ιταλίας να κατακτά το χρυσό μετάλλιο, με δεύτερη την ομάδα της Ελλάδας και τρίτη την ομάδα της Ρουμανίας.

Elle 14 Ιουν. 22
Η Longines υπερήφανος χορηγός στο Κύπελλο Εθνών της Longines EEF Series Athens 2022 το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό κέντρο ιππασίας στο Μαρκόπουλο

Οι Ιταλοί αθλητές Omar Bonomelli με τον Chippendel de la Tour, Emilio Bicocchi με τον Delirio delle Sementerecce, Paolo Paini με το Japonica di Ca San Giorgio και Bruno Chimirri με τη Samara συγκέντρωσαν στους δύο γύρους 8 βαθμούς ποινής και κέρδισαν την 1η θέση. Η Ελληνική ομάδα είχε 16 βαθμούς και η Ρουμανική ομάδα 17 βαθμούς.

Η Ελληνική Ομάδα με τους Άγγελο Τουλούπη με τον Lord Mexx, Καρίμ Φάρες με τον Captain Z, Ηλία Μπαλιούση με τον Casper d’Argouges και Γιάννη Σκανδάλη με τον Ego di Villagana έκαναν το καλύτερο και κατέλαβαν την 2η θέση.

Την απονομή του Κυπέλλου Εθνών έκαναν από κοινού ο κ. Γιάννης Θεοφιλόπουλος, Brand Manager της Longines Ελλάδας, ο κ. Theo Ploegmakers, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας, ο κ.Κώστας Καρακασίλης, Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και ο κ.Γιώργος Δημαράς, Αντιπρόεδρος  της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας, Γενικός Γραμματέας ΕΟΙ.

Longines
Κύπελλο Εθνών της Longines EEF Series Athens 2022 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟΝΟΜΗ Η νικήτρια ομάδα της Ιταλίας και (από δεξιά) ο κ. Theo Ploegmakers, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας ο κ. Γιάννης Θεοφιλόπουλος, Διευθυντής Longines Ελλάδος ο κ. Κώστας Καρακασίλης, Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και ο κ. Γιώργος Δημαράς, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας, Γενικός Γραμματέας ΕΟΙ

Κατά τη διάρκεια του πέμπτου σκέλους για το 2022 της Longines EEF Series στην Αθήνα, στην Ελλάδα, η Longines με υπερηφάνεια παρουσιάζει ένα μοντέλο από μία από τις διάσημες εμβληματικές σειρές της – τη Longines Master Collection. Με τροφοδοσία από αυτόματο μηχανικό μηχανισμό και εξοπλισμένο με χρονογράφο, αυτό το ρολόι διαθέτει ένδειξη φάσεων της σελήνης, ένδειξη 24 ωρών και μετρητή 30 δευτερολέπτων με παράθυρο ημερομηνίας, που το καθιστούν ένα μοντέλο – πραγματικό φαινόμενο. Επιτυχημένη από την πρώτη της κυκλοφορία το 2005, η συλλογή The Longines Master Collection είναι η τέλεια σύγχρονη απεικόνιση της τεχνογνωσίας της μάρκας στην ωρολογοποιία.

Ένα υπόδειγμα της τεχνογνωσίας της Longines στην ωρολογοποιία, η συλλογή The Longines Master Collection αντικατοπτρίζει τέλεια τις αξίες της αριστείας και της κομψότητας που επέτρεψαν στη μάρκα να επιτύχει ένα αξιοσημείωτο επίπεδο επιτυχίας σε όλο τον κόσμο από την κυκλοφορία της το 2005. Τα μοντέλα αυτής της σειράς, η οποία είναι γνωστή για την τεχνική πολυπλοκότητά της, τροφοδοτούνται όλα από μηχανικό μηχανισμό, επιδεικνύοντας την παράδοση στην ωρολογοποιία που χαρακτηρίζει τη μάρκα.

Longines
Κύπελλο Εθνών της Longines EEF Series Athens 2022 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Από δεξιά: ο κ.Γιώργος Δημαράς, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας, Γενικός Γραμματέας ΕΟΙ, η κα Χριστίνα Κοντοβά, η κα Αθηνά Οικονομάκου, ο κ.Γιάννης Θεοφιλόπουλος, Διευθυντής Longines Ελλάδος

Αυτή η εκλεπτυσμένη δημιουργία ενσωματώνει τη μοναδική διαχρονική κλασική κομψότητα και την υψηλή απόδοση συνδυάζοντας δυναμικές γραμμές με ασυμβίβαστη ποιότητα. Το ρολόι τροφοδοτείται από μηχανικό μηχανισμό (L687 calibre) και συνοδεύεται από λειτουργίες χρονογράφου που χαρακτηρίζονται από κεντρικό δείκτη των 60 δευτερολέπτων, ένδειξη των φάσεων της σελήνης με μετρητή 12 ωρών στη θέση της ώρας 6 και μετρητή των 30 δευτερολέπτων με παράθυρο ημερομηνίας στη θέση της ώρας 12. Υπάρχει ακόμα ένας δείκτης 24 ωρών στη θέση της ώρας 9 και ένας κεντρικός δείκτης με μισοφέγγαρο που δείχνει ημερομηνίες που υπογραμμίζουν περαιτέρω την τόλμη του τεχνικού σχεδιασμού της μάρκας και την ακούραστη επιδίωξή της για μηχανική αξιοπιστία. Με την κομψή και δυναμική γεωμετρία που ενσωματώνει στην αισθητική του, αυτό το τεχνικά εξελιγμένο ρολόι είναι τέλεια σχεδιασμένο για να ευχαριστεί όσους ταχυδακτυλουργούν συνεχώς τις διάφορες πτυχές της ζωής τους, ενώ επιδιώκουν να καταφέρουν υψηλές επιδόσεις στα προσωπικά τους επιτεύγματα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Μέσα στην ατέρμονη αναζήτησή της για κομψότητα, η Longines έχει σχεδιάσει ένα ασημί καντράν “barleycorn” στο οποίο υπάρχουν ζωγραφιστά Αραβικά νούμερα και μεταλλικοί μπλε δείκτες, προσθέτοντας διακριτικά μία εικόνα φινέτσας στο ρολόι. Προστατευμένο μέσα σε ανοξείδωτο ατσάλι, το μοντέλο που παρουσιάζεται για την εκδήλωση κυκλοφορεί με στρόγγυλη κάσα διαμέτρου των 42.00 mm με διάφανο καπάκι κάσας κατασκευασμένο από αντιχαρακτικό κρύσταλλο σαπφείρου για τη βέλτιστη ορατότητα. Με αυτονομία ενέργειας περίπου 66 ωρών, σχεδιάστηκε για να διασφαλίζει θεμελιώδη οφέλη όσον αφορά την ακρίβεια, τη δύναμη και την αξιοπιστία.

Photos: Studio Panoulis

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: