Η συλλογή The Longines Master Collection: η Σελήνη στον καρπό της

Η κομψότητα, ο χαρακτήρας και η καθαρότητα είναι οι πυλώνες της συλλογής The Longines Master Collection, η οποία απευθύνεται σε εκείνους που αγαπούν το εξαιρετικό και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από αποκλειστικούς μηχανικούς μηχανισμούς: ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα και ημερομηνία, χρονογράφος, αυτονομία ενέργειας, παλίνδρομο και ετήσιο ημερολόγιο. Πάνω απ’ όλα, η παρουσίαση των φάσεων της Σελήνης, που λανσαρίστηκε πριν δύο χρόνια στα αντρικά μοντέλα, αποτελεί το μεγάλο κατόρθωμα των νέων μοντέλων για το 2021. Το να χωρέσει ένας τέτοιος complication μηχανισμός σε μία κάσα των 34 mm είναι μία μεγάλη πρόκληση, αλλά ικανοποιεί τις απαιτήσεις ενός γυναικείου κοινού πρόθυμου για τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά φυσικά επιρρεπούς και στην κομψότητα. Με την επιλογή της σε λουράκια και κάσες, η συλλογή The Longines Master Collection ικανοποιεί πλήρως όλες τις επιθυμίες αυτής της γυναίκας…

Elle 25 Οκτ. 21
Η συλλογή The Longines Master Collection: η Σελήνη στον καρπό της

Μία ασυνήθιστη αλχημεία συμβαίνει όταν η καθαρά θηλυκή κομψότητα συναντά τον κόσμο των μηχανισμών στην ωρολογοποιία. Η ενέργεια που παράγεται είναι κυκλική και επαναλαμβανόμενη, και σταθερή πηγή έμπνευσης για τους σχεδιαστές και τους ωρολογοποιούς της φίρμας με σήμα της τη φτερωτή κλεψύδρα, οι οποίοι ήθελαν να επεκτείνουν τη συλλογή The Longines Master Collection με ένα κομμάτι που να είναι τόσο θηλυκό όσο και τεχνικό.

Η κάσα τώρα διατίθεται με διάμετρο 34 mm με επιλογή ανάμεσα σε λουράκια διαφορετικού χρώματος (κόκκινο, μπλε, γκρι-μπεζ) και μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι σχεδιασμένο να κρέμεται από τον καρπό με κομψότητα και άνεση. Κομψότητα και απόλυτη απλότητα, μπορεί να σκεφτείτε… αλλά κρυμμένα σε αυτό το ρολόι, είναι και ένα υποκαντράν παρουσίασης των φάσεων της σελήνης μαζί με έναν δείκτη ημερομηνίας στη θέση της ώρας 6. H προσθήκη αυτού του complication στον μηχανισμό είναι λεπτεπίλεπτη και απαιτεί επίπονη εργασία για να εξασφαλιστούν οι αρμονικές αναλογίες της κάσας.

Longines

Ορατός δια μέσου του κρυστάλλου σαπφείρου, λειτουργεί ο αποκλειστικός μηχανισμός calibre L899.5 στον οποίο είναι προσαρμοσμένο ένα σπιράλ του ταλαντωτή από σιλικόνη το οποίο είναι ελαφρύ, αντι-μαγνητικό, ανθεκτικό, ανοξείδωτο και αδιαπέραστο από τη θερμική διαστολή. Τα ρολόγια που λειτουργούν με αυτόν τον μηχανισμό επωφελούνται και από την 5ετή εγγύηση, μία απόδειξη αξιοπιστίας.

Στην ορατή πλευρά, το καντράν από φίλντισι ανταγωνίζεται σε λεπτότητα τα διαμάντια στις ενδείξεις των ωρών. Το καντράν είναι επίσης διαθέσιμο σε ακτινωτό μπλε, ενώ οι πιουρίστες οπαδοί του καθαρού, θα εκτιμήσουν το τώρα πια κλασικό και αλάθητο, ασημί μοτίβο “barleycorn” στο σχέδιο, εμβληματικό της συλλογής The Longines Master Collection.

Αυτά τα νέα μοντέλα φιλοδοξούν να στολίσουν τον καρπό μίας γυναίκας με δυνατή θέληση και χαρακτήρα. Το να μπορούν να της προσφέρουν τη Σελήνη είναι αληθινό προνόμιο. Κάτι τέτοιο απαιτεί καρδιά γεμάτη με τεχνολογία αιχμής, που κτυπάει στο ρυθμό της κομψότητας και της θηλυκότητας, με την πιο καθαρή, αυθεντική παράδοση στην ωρολογοποιία.

Longines

Με έδρα το Saint-Imier της Ελβετίας από το 1832, η εταιρεία κατασκευής ρολογιών Longines συνδυάζει την τεχνογνωσία της εμπειρίας που βασίζεται στην παράδοση, την κομψότητα και την απόδοση. Με πολύχρονη εμπειρία σαν επίσημος χρονομέτρης παγκόσμιων πρωταθλημάτων και σαν μέλος διεθνών αθλητικών ομοσπονδιών, η Longines έχει αναπτύξει ισχυρούς και μακροχρόνιους δεσμούς με τον κόσμο των σπορ, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια. Η Longines, που φημίζεται για την κομψότητα των ρολογιών της, είναι μέλος του Ομίλου Swatch Group Ltd., της μεγαλύτερης βιομηχανίας προϊόντων ωρολογοποιίας στον Κόσμο. Η φίρμα Longines, με έμβλημά της τη φτερωτή κλεψύδρα, έχει παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT