3 ελληνικά brand κοσμημάτων που αξίζουν μία θέση στο boudoir σου

Σίγουρα θα τα αγαπήσετε όπως εμείς.

Σύρμα Κιουπελόγλου 30 Οκτ. 21
3 ελληνικά brand κοσμημάτων που αξίζουν μία θέση στο boudoir σου
Photos: prigipo.com, herminaathens.com, aesthet.com, @herminaathens

Το ελληνικό κόσμημα έχει μακρά παράδοση και ιστορία. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα μετρά περίπου 6.οοο χρόνια παρουσίας. Δεν ήταν όλα εύκολα, αλλά το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε μία άνοιξη στον τομέα της αργυροχρυσοχοΐας. Πέρα από τα μεγάλα ονόματα του κοσμήματος που έχουν καθιερώσει πια τη θέση τους, νέοι σχεδιαστές έρχονται στο προσκήνιο και κερδίζουν την αγάπη του κοινού. Τα παρακάτω brands μπορεί να τα ξέρεις μπορεί και όχι, σίγουρα όμως κάπου έχεις δει δημιουργίες τους. Στα social media, σε κάποια βιτρίνα, σε φίλους, γνωστούς, σε αγνώστους. Όπως και να έχει ήρθε η ώρα να τα μάθεις λίγο καλύτερα.

Πριγκιπώ

Το 2009 η Κέλλυ και η Καλομοίρα δημιούργησαν το Πριγκιπώ σε μία στοά στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα έχουν τον πιο όμορφο χώρο στην οδό Κολοκοτρώνη, αλλά εξακολουθούν να αγαπούν το μέταλλο, χρυσό, ασήμι, ορείχαλκο να σχεδιάζουν κοσμήματα γιατί απλά τους αρέσει, να έχουν προσιτές τιμές και να δημιουργούν εμμονικούς θαυμαστές που προσπαθούν να αποκτήσουν τα palette τους σε κάθε πιθανό χρώμα. Να σημειωθεί πως έχουν και bridal συλλογή.

brand

Hermina Athens

Το Hermina είναι μια επιλογή από διαχρονικά κομμάτια επηρεασμένα από μια πλούσια κληρονομιά που έχει τις ρίζες της στην ελληνική μυθολογία και τέχνη. Τα στοιχεία της ασυμμετρίας, της ομορφιάς του ατελούς και της εκτίμησης της παράδοσης γεννούν μοναδικά κομμάτια. Στόχος της σχεδιάστριας Kωνσταντίνα Παντέλου είναι οι δημιουργίες της να μεταφέρονται από τις μητέρες στις κόρες, από τους μεγαλύτερους στους νεότερους.

brand

Lito

H Λιτώ Καρακωστάνογλου σχεδιάζει κοσμήματα που βρίσκονται στη χρυσή τομή μεταξύ νεο-vintage και σύγχρονης αισθητικής. Είναι ένα ταξίδι στην πολυτέλεια του παρελθόντος με ανατροπές. Τα κοσμήματα Lito κατασκευάζονται από χρυσό, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα υλικά, τα οποία συνδυάζονται με σκοπό να δημιουργήσουν κάθε φορά ένα μοναδικό, απροσδόκητο μήνυμα. Τα χαρακτηριστικά μάτια του brand μας έχουν κλέψει την καρδιά.

brand

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT