Ο Οίκος Minas παρουσιάζει το Limited Edition Pendant εμπνευσμένο από το BYD SEAL

Μία αναπάντεχη συνεργασία για τους λάτρεις του υψηλού στιλ.

Elle 11 Μαΐ. 24
Ο Οίκος Minas παρουσιάζει το Limited Edition Pendant εμπνευσμένο από το BYD SEAL

Ο οίκος Minas, παρουσιάζει ένα Limited Edition Pendant εμπνευσμένο από το ηλεκτρικό μοντέλο BYD SEAL του κορυφαίου κατασκευαστή Οχημάτων Νέας Ενέργειας παγκοσμίως, που αντιπροσωπεύεται στην ελληνική αγορά από τον Όμιλο Σφακιανάκη. Το Pendant, δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή του οίκου, Προμηθέα, και αποτελεί μια εντυπωσιακή δημιουργία που αντλεί έμπνευση από το μπροστινό φωτιστικό σώμα του δυναμικού Sport sedan BYD SΕΑL.

Minas

Η συνεργασία Minas – BYD:
To ντεμπούτο του BYD SEAL θα έπρεπε να συνοδεύεται και από μία πρόταση με εκλεπτυσμένη αισθητική και πολυτέλεια που ταιριάζει στο κοινό του μοντέλου. Υπογραμμίζοντας παράλληλα την αποκλειστικότητα του δημιουργήματος, το πολύ μοναδικό μπρελόκ που είναι εμπνευσμένο από το αυτοκίνητο, θα διατεθεί αποκλειστικά στους αγοραστές των πρώτων 100 ΒYD SEAL. Κάθε pendant αποτελεί ένα μοναδικό κομμάτι καθώς είναι αριθμημένο και θα κυκλοφορήσουν μόνο 100. Έτσι, μόλις εξαντληθεί, θα εξαντληθεί για πάντα.

Minas

Η έμπνευση: Ο σχεδιαστής του οίκου, Προμηθέας σημειώνει : «Η σχεδίαση ήταν πράγματι πολύ προφανής για μένα, το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν κοιτάζετε ένα αυτοκίνητο που περνάει από δίπλα σας είναι τα φώτα… Έτσι, η σχεδίαση γεννήθηκε για να ταιριάζει με τη λεία αίσθηση του φωτός, με μια πιο απαλή πινελιά για να αναμειχθεί με την αρμονική λογική μας».

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT