Τα ζώδια της ημέρας (01/02)

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Παραλληλία Ήλιου – Κρόνου. Η οργάνωση, η πειθαρχία και η συνέπεια κρίνονται απαραίτητες.

Elle 01 Φεβ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (01/02)
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 1 Φεβρουαρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες αναγνωρίζονται και μπορείτε να βασίζεστε σε αυτές για να επιτύχετε τις επιδιώξεις σας.. Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας.

Ταύρος

Αισθηματικά, μην επεμβαίνετε στις εξελίξεις και μην αλλάζετε συμπεριφορά απέναντι στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ή στον σύντροφό σας! Ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες αυτήν την εβδομάδα!

Δίδυμοι

Να είστε προσεκτικοί στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας συναναστροφές. Φροντίστε επίσης την οικογένεια, τους δικούς σας ανθρώπους και ανταποκριθείτε στις ανάγκες των φίλων σας.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να ξεπεράσετε εμπόδια που θεωρούσατε ανυπέρβλητα και, αν το θελήσετε, να περάσετε ευχάριστα, ή εποικοδομητικά με τους δικούς σας ανθρώπους.

Λέων

Αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες για θέματα τρίτων, ακόμα και αν σας το έχουν ζητήσει. Ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και δώστε τη δική σας δυναμική στα θέματα που έχετε βάλει στο μυαλό σας.

Παρθένος

Μια τυπική και πολυάσχολη μέρα για εσάς. Προσπαθήστε να μην γίνεστε αντιδραστικοί απέναντι σε ανθρώπους που δεν συμμερίζονται τις απόψεις σας! Η οικογένεια θα σας ζητήσει χάρες.

Ζυγός

Προσαρμόζεστε εύκολα σε ότι επικρατεί γύρω σας και είναι από τις λίγες φορές που δεν γίνεστε επικριτικοί, ή αντιδραστικοί. Κάποιοι θα υποταγείτε στις προσταγές του καθήκοντος απέναντι σε αγαπημένους.

Σκορπιός

Αισθηματικά η περίοδος που διανύουμε ζητά προσοχή και συνέπεια. Το διάστημα είναι ευχάριστο μεν, αλλά δεν είναι τόσο ουσιαστικό όσον αφορά στις νέες γνωριμίες.

Τοξότης

Μπορείτε να υπολογίζετε σε υποσχέσεις και σε κάποιου είδους οικονομική βοήθεια. Εκεί που δεν τα καταφέρνετε όσο θέλετε είναι η τακτοποίηση προσωπικών ζητημάτων και οι δοσοληψίες με τράπεζες και οργανισμούς.

Αιγόκερως

Προσέξτε λίγο τα έξοδά σας, αποφύγετε μέρη και συντροφιές που δεν σας ταιριάζουν. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και κερδίστε τις εντυπώσεις εκεί που πρέπει. Φροντίστε τις υποχρεώσεις σας και μην σπαταλάτε άσκοπα τα ταλέντα σας.

Υδροχόος

Έχετε πολλά κίνητρα για να είστε εξωστρεφείς και πρωτεργάτες αυτών που συμβαίνουν γύρω σας. Βελτιώστε το κλίμα στα αισθηματικά σας, καθώς σας υποστηρίζει η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας!

Ιχθύες

Έχετε την αίσθηση ότι δεν σας φτάνει ο χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτά που έχετε σκεφτεί και έχετε σχεδιάσει. Οι άλλοι όμως δεν είναι τόσο αυστηροί μαζί σας, ενώ η οικογένεια χρειάζεται τη φυσική και ψυχική σας παρουσία.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: