Τα ζώδια της ημέρας (13/04)

Ήλιος σε δυσαρμονία με Αφροδίτη, αλλά σε αρμονία με Κρόνο και Ποσειδώνα. Αισθηματικές σχέσεις περνούν δυσκολίες, αλλά προχωρά η οργάνωση και οι πρωτότυπες ιδέες.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 13 Απρ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (13/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 13 Απριλίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Είναι καιρός που έχετε θέσει υψηλούς στόχους και έτσι δεν σας απασχολούν και τόσο οι μικρότητες των άλλων. Απλά σας δικαιώνουν όταν αποστασιοποιείστε! Συνεχίστε τις προσπάθειες.

Ταύρος

Μπορεί το διάστημα να μην ήταν αυτό που περιμένατε, σκεφτείτε όμως ότι πρέπει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και να φανείτε δοτικοί και μεγαλόψυχοι για πολλοστή φορά.

Δίδυμοι

Μάλλον είστε δέσμιοι της εικόνας σας και δεν θέλετε να χαλαρώσετε με τον τρόπο που σας προτείνουν εκείνοι οι οποίοι σας αγαπούν. Είναι κρίμα όμως να ζείτε με ένταση και ανησυχία για το προκείμενο μέλλον.

Καρκίνος

Το καθήκον θα παίξει και πάλι το ρόλο του, όπως και εσείς θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στα προστάγματά του στο ακέραιο. Να θυμάστε όταν παραπονιέστε ότι εσείς είστε εκείνοι οι οποίοι επιλέξατε αυτόν τον δρόμο, ενώ είχατε και πολλές άλλες επιλογές.

Λέων

Πολλά θα σας απασχολήσουν όχι όμως με την ένταση των προηγούμενων ημερών. Κύρια αιτία είναι η βιασύνη σας να νιώσετε και πάλι ασφαλείς και να βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεπεράσει οριστικά τους κινδύνους των ανατροπών που υποστήκατε το προηγούμενο διάστημα.

Παρθένος

Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα σας απασχολούν θεωρητικά καθώς καθυστερούν, λόγω εποχής, κάποιες απαντήσεις που περιμένετε και στις οποίες έχετε βασίσει όλες σας τις προσδοκίες.

Ζυγός

Πολλές φορές οι επιθυμίες και τα σχέδιά σας δεν συμβαδίζουν με την συντροφιά σας, αλλά θα ήταν λάθος να υποχωρήσετε και να νιώσετε μια καταπίεση που δεν θα σας ανακουφίσει.

Σκορπιός

Οικονομικά έχετε ακόμα περιθώρια να καθυστερήσετε μια σας υποχρέωση, αυτό όμως δεν σας δίνει το δικαίωμα να την αγνοήσετε εντελώς. Αισθηματικά αποφύγετε να θίξετε τώρα τα κακώς κείμενα της σχέσης σας.

Τοξότης

Οι μέρες εξελίσσονται καλύτερα και σκέφτεστε πιο αισιόδοξα και πιο πρακτικά. Είναι στο χέρι σας να κάνετε σωστές επιλογές, να διατηρήστε τα επαγγελματικά σας προνόμια και να βρείτε σύντροφο οι ελεύθεροι.

Αιγόκερως

Φερθείτε έξυπνα στα επαγγελματικά σας. Νέα καθήκοντα και ευθύνες σας περιμένουν στην πορεία και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε στις ανάγκες που προκύπτουν από αυτές τις προοπτικές.

Υδροχόος

Η οικογένεια και τα άτομα του περιβάλλοντός σας βασίζονται στις δικές σας επιλογές. Καλό θα ήταν όμως να θέσετε όρια και να μην θυσιάζετε χρόνο, προσπαθώντας να τακτοποιήσετε ζητήματα άλλων.

Ιχθύες

Οι προκλήσεις συνεχίζονται και θα πρέπει να αλλάξετε τακτική. Απομονώστε τα θέματα που σας προκαλούν πονοκέφαλο, από τα άλλα που μπορούν να τακτοποιηθούν. Αναζητήστε ηρεμία και ξεκούραση!

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: