Τα ζώδια της ημέρας (16/03)

Δυσαρμονία Άρη – Ποσειδώνα: Η επιθετικότητα και οι κακές προθέσεις διεγείρονται.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 16 Μαρ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (16/03)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 16 Μαρτίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η εβδομάδα, επηρεάζει άμεσα και καθοριστικά τους περισσότερους από εσάς. Λάβετε μέτρα ασφαλείας και μην πανικοβάλλεστε. Όσο είναι καιρός, προνοείστε.

Ταύρος

Το άτομο που βρίσκεται δίπλα σας δεν θα σας δώσει μόνο ερωτικές χαρές αλλά θα σας δωρίσει και μια καθόλου ευκαταφρόνητη κοινωνική επιτυχία.

Δίδυμοι

Αποφύγετε αντιθέσεις στο περιβάλλον της εργασίας σας αλλά διεκδικήστε τα δικαιώματα σας με έξυπνο τρόπο. Καταστρώστε μία νέα πολιτική.

Καρκίνος

Υπολογίστε ότι οι οικονομικές δυσχέρειες θα συνεχιστούν. Μην επαναπαύεστε με το να κρύβεστε πίσω από το δάκτυλο σας, όλα απαιτούν λύσεις και εσείς διστάζετε.

Λέων

Στον έρωτα μπορούν να συμβούν πραγματικά τα πάντα. Η τύχη στον τομέα αυτό θα σταθεί στο πλευρό σας και θα σας προσφέρει χρυσές ευκαιρίες για να φτάσετε στην πραγματική ευτυχία.

Παρθένος

Ο Μάρτιος συνεχίζει διαταράσσοντας τον συναισθηματικό σας κόσμο και βγάζοντας στην επιφάνεια ξεχασμένες υποθέσεις. Μην πτοήστε όμως διότι όλα είναι παροδικά.

Ζυγός

Σημαντική περίοδος ωστόσο για τις επαγγελματικές επιδιώξεις αλλά δεν θα λείψουν μερικά εμπόδια και λίγες ασυνέπειες από την πλευρά συνεργατών σας.

Σκορπιός

Η μέρα θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα και θα σας δώσει ευκαιρίες να χαρείτε τη συντροφιά των ανθρώπων που αγαπάτε, να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να νοιώσετε ανανεωμένοι.

Τοξότης

Πάντως μην είστε βιαστικές στις αποφάσεις σας και παρορμητικές στην οικονομική σας διαχείριση. Γενικά σας περιμένει μια πολύ εποικοδομητική και πλήρως ικανοποιητική περίοδος στα ερωτικά θέματα.

Αιγόκερως

Ο Μάρτιος συνεχίζει να σας υποχρεώνει να συνδυάσετε μέσα σε λίγο χρόνο πολλές διαφορετικές μεταξύ τους υποθέσεις και υποχρεώσεις. Η συνάντηση με πρόσωπα πιο εκκεντρικά από εσάς θα δώσει νέα ώθηση σε πνευματικό επίπεδο.

Υδροχόος

Ο επαγγελματικός τομέας απαιτεί πρόγραμμα, εργατικότητα αλλά και ευελιξία. Προσέξτε τους αστάθμητους παράγοντες και τις κακοτοπιές.

Ιχθύες

Η μέρα θα σας αποδιοργανώσει λίγο ψυχικά και σωματικά. Αποφύγετε αντιθέσεις με ισχυρούς. Το κέφι σας παρόλα αυτά είναι καλύτερο.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: