Τα ζώδια της ημέρας (23/04)

Σελήνη σε σύνοδο με Πλούτωνα και με Ήλιο. Προσοχή στην υγεία και στις ριψοκίνδυνες ενέργειες.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 23 Απρ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (23/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 23 Απριλίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Αρκετή κίνηση παρουσιάζουν τα αισθηματικά σας αλλά και εν γένει οι κοινωνικές σας σχέσεις. Όπου και αν κάνετε ανάσταση, θα έχετε ευχάριστες προκλήσεις.

Ταύρος

Διατηρήστε αποστάσεις ασφαλείας και ταυτόχρονα επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να απολαύσετε μερικές μέρες ηρεμίες και χαλάρωσης. Αυτό το Πάσχα κάνετε δώρο στον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Μια καινούργια γνωριμία θα αποδειχτεί χρήσιμη. Δεν θα λείψουν σύντομες ευκαιρίες για την λύση συσσωρευμένων οικονομικών προβλημάτων.

Καρκίνος

Απολαύστε τη συντροφιά αγαπημένων ανθρώπων και μη θίγετε θέματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν. Οργανώστε τη μέρα τακτοποιώντας κάποια πρακτικά ζητήματα.

Λέων

Οι άλλοι θα σας απασχολήσουν με τον τρόπο τους και εσείς θα απαντήσετε με το δικό σας. Αλλαγές προγράμματος της τελευταίας στιγμής είναι αντιμετωπίσιμες.

Παρθένος

Το απρόοπτο θα παίξει ρόλο στις σημερινές σας δραστηριότητες. Αποφύγετε να κάνετε σενάρια για το τι θέλετε να συμβεί και ακολουθήστε το εορταστικό τυπικό της μέρας.

Ζυγός

Βρίσκεστε σε καλύτερη συνεννόηση με εκείνους που σας ταλαιπώρησαν . Η διάθεσή σας βελτιώνεται και είστε πρόθυμοι να κάνετε μερικές παραχωρήσεις λόγω της ημέρας.

Σκορπιός

Σας δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγετε από κάποιες υποχρεώσεις. Αυτές τις εορταστικές μέρες προσπαθήστε να αδειάσετε το μυαλό σας από οτιδήποτε σας ανησυχεί και σας προβληματίζει.

Τοξότης

Οι φίλοι καλλιεργούν ένα ευχάριστο κλίμα γύρω σας. Παρόλα αυτά έχετε την τάση να ανακαλύπτετε εκείνους που δεν τα καταφέρνουν και να τους βάζετε στο κάδρο της σκέψης σας.

Αιγόκερως

Βελτιωμένο το κλίμα του Πάσχα και για εσάς, αλλά σύντομα θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας προβληματίσουν. Χρειάζεται να είστε προνοητικοί και προετοιμασμένοι.

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σας συμβάλλει για μικρές ικανοποιήσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Αδιέξοδα τερματίζονται και μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες αποκατάστασης μιας παρεξήγησης.

Ιχθύες

Τα γεγονότα, οι άνθρωποι, οι συγκυρίες επεμβαίνουν στη διάθεσή σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συντονιστείτε με το τυπικό της ημέρας χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: