Τα ζώδια της ημέρας (29/01)

Στάση της Αφροδίτης και Σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα : Η νευρικότητα και οι ανατροπές καταστάσεων θα είναι χαρακτηριστικές.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 29 Ιαν. 22
Τα ζώδια της ημέρας (29/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 29 Ιανουαρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Προσέχετε την υγεία σας όπως και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει για λογαριασμό των δικών σας. Μια σύντομη μετακίνηση ή μια ψυχαγωγία θα σας ανανεώσει ψυχολογικά.

Ταύρος

Τα προβλήματα σας δεν λύθηκαν αλλά μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο ψύχραιμα. Αν είστε μόνοι αναζητήστε μια συντροφιά ανάμεσα στις πολλές που σας προσφέρονται.

Δίδυμοι

Εμπιστευτείτε ένα καλό φίλο και μην δυσαρεστηθείτε αν είναι λίγο αυστηρός ή απότομος στην κριτική του. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες ώστε να αποφύγετε αναμετρήσεις με τους άλλους.

Καρκίνος

Αποφύγετε εσωστρέφειες και σχολαστικότητα που οδηγεί σε ταλαιπωρία και στενοχώρια και διαλέξτε κάτι σαν απασχόληση του νου ή άσκηση του σώματος για να σας κάνει καλό.

Λέων

Αποφύγετε εντάσεις, άσκοπες καταναλώσεις και ασύμφορες αναμετρήσεις. Άλλο τόσο όμως αποφύγετε να μην γίνεστε υπερβολικοί στις επικρίσεις σας.

Παρθένος

Το επίτευγμα της περιόδου είναι η συνειδητοποίηση μιας πραγματικότητας η οποία σας βοηθά να κινηθείτε καλύτερα και να χειριστείτε επίσης τις υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί.

Ζυγός

Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα όπως και την δημιουργικότητα σας και καυγαδίστε πιο άνετα γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να μην κρατάτε απωθημένα που γίνονται αφορμή να αποδιοργανώνεται η δραστηριότητα σας.

Σκορπιός

Οι μέρες που ακολουθούν είναι και ευχάριστες και πιο τυχερές για όλους σας. Φανείτε προνοητικοί στα οικονομικά σας και αν δεν θέλετε νέες σκοτούρες μην δίνετε υποσχέσεις βοήθειας στους άλλους.

Τοξότης

Η διάθεσή σας φτιάχνει καθώς η κοινωνική και η αισθηματική σας ζωή υπόσχεται τώρα καλύτερες μέρες. Παράλληλα μπορείτε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας σε τυχόν δυσκολίες.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη γυρίζει ορθόδρομη στο ζώδιό σας και θα σας επηρεάσει φέρνοντας μερικές καινούργιες ανακατατάξεις τόσο στο στενό περιβάλλον όσο και στον κοινωνικό χώρο.

Υδροχόος

Προσπαθήστε να είστε πιο σταθεροί στις απόψεις σας, οργανώστε τον χρόνο σας και μην αφήνετε τα εξωτερικά γεγονότα να σας επηρεάζουν ή και να σας παρασύρουν συναισθηματικά.

Ιχθύες

Συναισθηματικά η κατάσταση δεν είναι ικανοποιητική, χρειάζεται όμως λίγο υπομονή και καλύτερο προγραμματισμό. Στα πρακτικά σας παραμείνετε δραστήριοι αλλά και ψύχραιμοι.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

#ζώδια #ζώδια σήμερα #κώστας λεφάκης
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: