4 θεραπείες προσώπου από € 60 πριν τις γιορτές

Μηχανικό πίλινγκ για λάμψη, ενέσεις κατά των ρυτίδων, μεσοθεραπεία για τόνωση, υπέρηχοι για σύσφιγξη. Πάρτε ιδέες από τις μεθόδους που προτείνουν οι γιατροί και επιλέξτε την κατάλληλη για εσάς.

Elle 06 Δεκ. 13
4 θεραπείες προσώπου από € 60 πριν τις γιορτές

Μικροδερμοαπόξεση από € 60
Το μηχανικό πίλινγκ γίνεται με εκτόξευση μικροκρυστάλλων στο πρόσωπο με σκοπό να αφαιρεθούν τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και να ενισχυθεί η παραγωγή νέων. «Πρόκειται στην ουσία για ένα βαθύ, ιατρικό “καθαρισμό” του δέρματος, που δίνει την ευκαιρία σε μια νέα, πιο λαμπερή στιβάδα κυττάρων να αναδυθεί» επισημαίνει ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος. Η μικροδερμοαπόξεση διαρκεί περίπου 15'. Το κόστος κυμαίνεται από € 60 έως € 120. Αισθητική Ανάπλαση, τηλ.: 210 6985678.

Ενέσεις μπότοξ από € 100
Η καλύτερη εποχή για την εφαρμογή της βουτουλινικής τοξίνης είναι τώρα,  πριν τις γιορτές, αφού η δράση της απαιτεί να περάσουν γύρω στις 5-7 μέρες για να φανεί το αποτέλεσμα. Οι ενέσεις γίνονται στο άνω πρόσωπο ως αντιρυτιδική θεραπεία με πάρα πολύ μικρές, λεπτές ενέσεις απευθείας στους μυς. Ειδικότερα, η ουσία αποτρέπει τη σύσπαση συγκεκριμένων μυών και κατ' επέκταση τη δημιουργία ρυτίδων. Η διαδικασία διαρκεί 10'-15', ενώ η τιμή ξεκινά από € 100 (για μία περιοχή, π.χ. το μεσόφρυο) και φτάνει τα € 500. Αισθητική Ανάπλαση, τηλ.: 210 6985678.

Μεσοθεραπεία με € 90
Χρειάζεστε ενυδάτωση; Σύσφιγξη; Θρέψη και τόνωση του δέρματος; Μερικές συνεδρίες μεσοθεραπείας θα το αναζωογονήσουν προσφέροντάς του ουσίες που έχει ανάγκη. Ενδεικτικά, όπως επισημαίνει η πλαστικός χειρουργός Μαρία Κοτρώτσιου, τα συστατικά-κλειδιά είναι το υαλουρονικό οξύ, που ανεβάζει τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα και της εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση. Επίσης βιταμίνες, όπως η Κ, αλλά και ιχνοστοιχεία που χαρίζουν λάμψη, ενώ για σύσφιγξη ενδείκνυται η DMAE. Το κόστος μίας συνεδρίας είναι για τις αναγνώστριες του ELLE.gr €90. Πληροφορίες: Regeneration Plastic Clinic, τηλ.: 210 7252422.

Υπέρηχοι για σακούλες με € 400
Για τη χαλάρωση και το οίδημα στα κάτω βλέφαρα, τα οποία δύσκολα υποχωρούν, η δερματολόγος Σεμίνα Παπανικολάου προτείνει την εφαρμογή του Ulthera. Πρόκειται για υπερήχους νέας γενιάς που έχουν λάβει έγκριση για ανόρθωση και σύσφιγξη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων. Το πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου είναι ότι συνήθως μία θεραπεία αρκεί. 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT