Με αυτόν τον τρόπο θα βρεις το ιδανικό nude κραγιόν για εσένα

Το εύκολο hack που αξίζει να γνωρίζεις.

Νίνα Μουσούρη 16 Νοε. 23
Με αυτόν τον τρόπο θα βρεις το ιδανικό nude κραγιόν για εσένα

Υπάρχουν ορισμένα προϊόντα στο μακιγιάζ που έχουν διαχρονική αξία και αυτό τους δίνει σταθερή θέση σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Χαρακτηριστικά παραδείγματα; Η mascara και ένα κόκκινο ή nude κραγιόν. Ωστόσο, όσον αφορά τα κραγιόν υπάρχει πάντα το εξής ερώτημα:’ “Πώς μπορούμε να ξέρουμε ποια είναι η ιδανική απόχρωση για εμάς;”.

Καθώς για τα κόκκινα χρώματα έχουμε κατά νου τον παρακάτω οδηγό, σήμερα θα σου αποκαλύψουμε και το hack για να μπορείς να βρεις εύκολα και την ιδανική nude απόχρωση για εσένα.

Ο οδηγός  για να βρεις το ιδανικό κόκκινο

Για πολύ σκούρα επιδερμίδα: Η ιδανική επιλογή είναι ένα έντονο χρώμα όπως το βαθύ κόκκινο και το κόκκινο με μπλε υποτόνους.

Για σταρένια επιδερμίδα: Τόσο τα ψυχρά όσο και τα ζεστά κόκκινα ταιριάζουν άψογα στο look μας. Ωστόσο, αν έχουμε στο μυαλό μας μια κοραλλί απόχρωση πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτό το χρώμα μπορεί να κάνει την επιδερμίδα μας να φαίνεται θαμπή, ειδικά αν ο υποτόνος σας είναι δροσερός.

Για πολύ ανοιχτό δέρμα: Η ιδανική επιλογή είναι ένα έντονο κόκκινο κραγιόν που θα χαρίσει ένταση στις εμφανίσεις σας. Επιπλέον και τα ψυχρά κόκκινα ή αυτά που έχουν μια πιο μπορντό απόχρωση με μπλε υποτόνους αναδεικνύουν το beauty  look σας. 

Το μυστικό για να βρεις το ιδανικό nude κραγιόν:

Ιδανικό για να τονίζουμε τα χείλη μας όλες τις ώρες, με τον πιο διακριτικό τρόπο ένα nude κραγιόν είναι η ιδανική επιλογή. Όσον αφορά την ερώτηση για το πώς θα βρούμε την ιδανική απόχρωση για εμάς; Η make-up artist, Ashley Rebecca , σε συνέντευξη που έχει παραχωρήσει στο περιοδικό “Popsugar”, αποκάλυψε το εύκολο hack που ακολουθεί: «Για να βρω την ιδανική απόχρωση nude κραγιόν, κοιτάζω το χρώμα του εσωτερικού των χειλιών.»

nude κραγιόν

Launchmetrics / spotlight

Πιο ροζ, πιο κοκκινωπό, πιο καφέ, είναι αλήθεια ότι κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό τόνο ανάλογα με τη μελάγχρωση του δέρματός της. Μόλις καθορίσουμε το τόνο που έχουμε εμείς το μόνο που μένει είναι να βρούμε ένα nude κραγιόν παρόμοιου χρώματος. Αυτό θα μας πηγαίνει απόλυτα. Εύκολο;

Cover Photo: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT