5 σημάδια ότι το κακό sex θα παραμείνει κακό sex

Με κάποιους το sex μοιάζει πυροτέχνημα! Με άλλους μόνο ελπίζεις ότι θα γίνει καλύτερο! Πότε πρέπει να σταματήσεις να ελπίζεις, αλήθεια;

Elle 16 Σεπ. 22
5 σημάδια ότι το κακό sex θα παραμείνει κακό sex

Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που δεν θα αλλάξουν ποτέ! Το παρελθόν δεν αλλάζει, η βλακεία δεν αλλάζει, ο ήλιος πάντα θα βγαίνει από την ανατολή και το κακό sex θα παραμείνει κακό sex! Μπορεί να προσπαθήσεις φυσικά και να δώσεις ευκαιρίες και προς θεού μην κρίνεις από τις πρώτες φορές που υπάρχει αμηχανία!

Δεν είμαστε όλοι για όλους και δυστυχώς όσο κι αν σου φαίνεται επιφανειακό ή ντρέπεσαι να το δεχτείς, το sex είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για να σταματήσεις να βγαίνεις με κάποιον. Ο σύντροφος είναι σύντροφος γιατί έχουμε σεξουαλική επαφή μαζί του αλλιώς θα ήταν φίλος.

Ποιες είναι οι ενδείξεις ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο sex μεταξύ σας!

5 σημάδια ότι το κακό sex θα παραμείνει κακό sex!

1. Επικοινωνία

Βαρεθήκαμε να το λέμε. Καλό θα ήταν αυτά που του λες να μην του μπαίνουν από το ένα αυτί και να βγαίνουν από άλλο. Ο σύντροφός σου πρέπει να είναι ανοιχτός στο να ακούει τι σου αρέσει στο sex και να το κάνει κι όλας! Αλλιώς καλή μου, κάνε το μόνη σου να τελειώνεις (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

2. Θυμάσαι την τελευταία φορά που σου άρεσε;

Εμ! Εδώ σε θέλω! Εάν έχετε κάνει πολλές φορές sex (πχ 10-20), και σου άρεσε 1 ή 2 τότε το πράγμα δεν θα βελτιωθεί! Αν πάλι το τελευταίο καλό sex που θυμάσαι ήταν με άλλον τότε φύγε τρέχοντας!

Διάβασε περισσότερα στο TheNotebook.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT