Lalita Retreats: Ένα ταξίδι με προορισμό τη γυναικεία ενδυνάμωση και τη σεξουαλική απελευθέρωση

Γιατί σε όλες μας αξίζει να ζούμε απολαμβάνοντας εσωτερική ισορροπία και πληρότητα.

Elle 12 Οκτ. 23
Lalita Retreats: Ένα ταξίδι με προορισμό τη γυναικεία ενδυνάμωση και τη σεξουαλική απελευθέρωση

Οι ασταμάτητοι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας, πολλές φορές, μας κάνουν να χάνουμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Ξαφνικά νιώθουμε τα πάντα γύρω μας να μας κυκλώνουν και βρισκόμαστε να επιβιώνουμε σε έναν κόσμο, ο οποίος  είναι κομμένος και ραμμένος μέτρα  κάποιου άλλου. Ναι, όταν από το πρωί ως το βράδυ τρέχουμε για να προλάβουμε τα πάντα και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε ταυτόχρονα στους τόσους πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, που μας έχουν ανατεθεί, νιώσουμε το στρες να μας κυριεύει.  Η κάθε μας ημέρα, ξαφνικά θυμίζει μια μαθηματική εξίσωση που όλες μας τελικά γνωρίζουμε το αποτέλεσμα. Κάπως έτσι, λοιπόν, γεννήθηκε για την Βασιλική Τσαντίλα η ιδέα για τα  “Lalita Retreats”.

Lalita Retreats

Έχοντας ως όραμα να προσφέρει σε κάθε γυναίκα νέες εμπειρίες που θα συμβάλλουν στην βαθύτερη κατανόηση του εαυτού της και θα αλλάξουν την καθημερινότητά της, άφησε την επαγγελματική της καριέρα στα ξενοδοχειακά και έθεσε ως μοναδικό στόχο της  δράσης της να δώσει σε κάθε γυναίκα, που το έχει ανάγκη, τη δύναμη να «γεννηθεί» ξανά. Πιο δυνατή και πιο χαρούμενη, σε οποιαδήποτε φάση της ζωής της και αν βρίσκεται. Γιατί, τελικά σε όλες μας αξίζει να ζούμε απολαμβάνοντας εσωτερική ισορροπία και πληρότητα. Αυτήν την ισορροπία και πληρότητα που η ίδια η καθημερινότητα, όπως είναι δομημένη, στερεί μεθοδικά σε πολλές από εμάς.

Ποιο είναι, λοιπόν, το επόμενο Lalita Retreat;

Πρόκειται για μια 3ήμερη self-renewal απόδραση που έχει ως σκοπό να απελευθερώσει κάθε γυναίκα από ανασφάλειες για να πετύχει την προσωπική αλλαγή, με signature bodyful τελετουργίες και self-pleasure τεχνικές. Γιατί η σεξουαλική απενεχοποίηση και απελευθέρωση , είναι η ρίζα κάθε απελευθέρωσης.

Ζούμε σε μια εποχή που η κουλτούρα περιορίζει την ικανότητα των ανθρώπων να μιλούν άνετα για το σεξ, να γιορτάζουν τη σεξουαλικότητά τους και να επιδιώκουν να εξερευνήσουν το ερωτικό τους δυναμικό. Μπορούμε είτε να αφήσουμε αυτή τη συνθήκη να μας περιορίζει, είτε να υιοθετήσουμε πιο θετικές σεξουαλικές απόψεις και αξίες. Είναι σημαντικό να αναπτύξουμε μια υγιή και χωρίς ντροπή σχέση με το
σώμα μας και τη σεξουαλικότητά μας και να έχουμε την αυτοπεποίθηση να υπερασπιστούμε αυτό που σεξουαλικά μας ικανοποιεί και μας δίνει ευχαρίστηση. Όλα ξεκινούν από εμάς!

Με τον ρόλο του Wellbeing & Holistic Health Counselor, το όραμα της Βασιλικής Τσαντίλα  είναι να καθοδηγήσει κάθε γυναίκα σε ένα νέο ταξίδι απελευθέρωσης, με σκοπό να ανακαλύψει τις δυνατότητες των αισθήσεων της και να αφυπνίσει την δύναμη της θηλυκότητάς της.

Lalita Retreats

Your Next Feminine Retreat:
’Ηer New Sensual Self’

Με προορισμό το Aria Estate Suites & Spa στο μαγευτικό τοπίο της Μάνης στις 03-05/11/2023, το ‘’Her New Sensual Self’’ retreat απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να μπει στην σεξουαλική της δύναμη, να απελευθερωθεί από ανασφάλειες, να ανοιχτεί στην εμπειρία μιας οργασμικής και ολοκληρωμένης ζωής.

Lalita Retreats

Το retreat αυτό έχει σχεδιαστεί για να μάθουμε εκ νέου να συνδεόμαστε με το σώμα μας  και να εκφραζόμαστε μέσω της εμπειρίας της ευχαρίστησης. Οι καθημερινές πρακτικές σε αυτό το retreat περιλαμβάνουν breathwork, κίνηση σώματος, bodyful και selflove rituals καθώς και δραστηριότητες αποφόρτισης στη φύση , οι οποίες βοηθήσουν στο να ανακαλύψουμε τρόπους ενίσχυσης της libido ώστε η κάθε γυναίκα να επιστρέψει με  ενδυναμωμένο αισθησιασμό, έχοντας ανακαλύψει την  πνευματική, συναισθηματική και σεξουαλική δύναμη που υπάρχει στο πυελικό της έδαφος,

Lalita Retreats

To πρόγραμμα του retreat περιλαμβάνει καθημερινά εργαστήρια αποτελούμενα από:

 • Slow down to feel more your pelvis: εκμάθηση αργών πρακτικών επικεντρωμένων στην αισθησιακή απελευθέρωση του πυελικού
  εδάφους
 • Καθημερινή κίνηση σώματος και orgasmic breathwork sessions
 • Κύκλος συζητήσεων με ενδεικτική θεματολογία: φαντασιώσεις, fake οργασμός, taboos, ανδρική ανατομία
 • Μaster Class workshops: from mindfulness to bodyfulness
 • Σύνδεση με τη φύση και μικρές εξορμήσεις

Στο κόστος συμπεριλαμβάνονται:

 •  2 διανυκτερεύσεις με πρωινό
 •  2 δείπνα
 • Όλα τα workshops και τα σεμινάρια
 • Υπέροχα δώρα
 • Παρέχεται ειδική έκπτωση σε όσες έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον 3 προηγούμενα retreats
 • Επιπλέον θα έχετε έκπτωση 25% σε όλα τα turn on pleasure toys του Lalita Shop.

*Το retreat απευθύνεται σε γυναίκες, αλλά υπάρχει δυνατότητα διαμονής σε άντρες συνοδούς, σε ειδική τιμή.

Περισσότερες πληροφορίες για το ‘’ΗΕR NEW SENSUAL SELF’’ retreat και την συμμετοχή
σας θα βρείτε εδώ: https://lalitaretreats.gr/retreatsblog/hernewsensualselfretreat

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT