Φαντασιώσεις: Τα 4 κλειδιά για να αφεθείς στην απόλαυση

Οι φαντασιώσεις είναι το αλατοπίπερο της σχέσης σου! Πόσο αλατοπίπερο αντέχεις εξαρτάται από τη γλώσσα σου.

Elle 09 Ιουν. 22
Φαντασιώσεις: Τα 4 κλειδιά για να αφεθείς στην απόλαυση

Προσμονή, απόδραση από τις κοινωνικές συμβάσεις, διάθεση για κάτι καινούργιο! Όποιο κι αν είναι το κίνητρό σου, οι φαντασιώσεις είναι το πλέον αποδεκτό αφροδισιακό σε μια ερωτική σχέση. Το αν είναι ηθικές ή ανήθικες εξαρτάται από τις εμπειρίες σου και του συντρόφου σου!

Οι περισσότερες φαντασιώσεις μας κρύβονται σε πράγματα που δεν θα θέλαμε στα αλήθεια να δοκιμάσουμε. Το αποτέλεσμά τους πάντως στην ερωτική μας ζωή έχει θετικό πρόσημο. Όσο περισσότερο φαντασιωνόμαστε τόσο αυξάνεται η ερωτική μας επιθυμία. Η φαντασίωση και ο αυνανισμός πάνε μαζί. Πολλοί από εμάς έχουν μία «σίγουρη» φαντασίωση που μας εγγυάται οργασμό.

Για να μπορέσεις να ζήσεις όσο πιο απελευθερωμένα τις φαντασιώσεις σου και να ευχαριστηθείς τη σεξουαλική επαφή στο έπακρο υπάρχουν 4 κλειδιά για να κάνεις το πιο «φανταστικό» σεξ της ζωής σου.

Απενοχοποιήσου

Οι φαντασιώσεις όχι μόνο είναι απολύτως υγιείς για μια σχέση αλλά μπορούν και να τη σώσουν. Αυτό είναι φυσικό γιατί εμπλουτίζουν το ερωτικό παιχνίδι χωρίς να πληγώνουν ή να προσβάλουν τον άλλο. Πολλοί σεξολόγοι τις συστήνουν. Εάν όμως παρατηρήσεις ότι πλάθεις συνέχεια το ίδιο σενάριο τότε μάλλον η σχέση πάσχει από μονοτονία.

Διάβασε τα υπόλοιπα κλειδιά στο thenotebook.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT