Ποιες είναι οι (μυστικές) περιοχές ηδονής στο αντρικό σώμα; Η sex therapist απαντά #video

Τα σημεία ηδονής δεν περιορίζονται στα γνωστά! Η sex coach Ειρήνη Χειρδάρη μας αποκαλύπτει σε βίντεο αυτά που δεν ξέρουμε, μας εξηγεί πως θα τα ανακαλύψουμε και κυρίως πως θα τα διεγείρουμε!

Elle 25 Μαΐ. 22
Ποιες είναι οι (μυστικές) περιοχές ηδονής στο αντρικό σώμα; Η sex therapist απαντά #video

Εκτός από τις περιοχές που φαντάζεσαι και ξέρεις, υπάρχουν και άλλα σημεία ηδονής στο αντρικό σώμα. Τα kiss spots, οι πιο SOS περιοχές ηδονής, δηλαδή για φιλιά προς έναν άντρα, είναι:

  • Tα αυτιά (και ο λοβός και το πτερύγιο)
  • Το σβέρκο
  • Το μήλο του Αδάμ. Ανέγγιχτη περιοχή ηδονής στους περισσότερους άντρες. Οπότε μην ξεχνάτε να περνάτε και από εκεί τα φιλιά σας.
  • Το φρενουλούμ. Μπορεί να μην το ξέρετε, αλλά είναι καιρός να το μάθετε. Υπάρχει πάνω στο μόριο μια περιοχή αντίστοιχη της κλειτορίδας. Είναι εύκολο να το βρείτε. Το φρενουλούμ είναι το δερματάκι που ενώνει τη βάλανο με το μόριο. Βρίσκεται στο κάτω μέρος του μορίου. Αριστερά και δεξιά του φρενουλούμ, είναι ακριβώς το σημείο που πρέπει να το αντιμετωπίσετε όπως και τη γυναικεία κλειτορίδα. Με πολύ λίπανση τρίψτε την περιοχή με το δάχτυλό σας, διαγράφοντας κυκλικές κινήσεις και μετά κάθετες. Μία δεξιά του φρενουλούμ και μία αριστερά του φρενουλούμ. Τις ίδιες κινήσεις κάνετε και με την γλώσσα κατά το στοματικό σεξ.

Διάβασε τα υπόλοιπα kiss spots και δες το βίντεο της Ειρήνης Χειρδάρη στο thenotebook.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT